Za svaku osobu postoje tri određena horoskopska znaka koja mu jednostavno ne odgovaraju. Možda ste već pronašla muškarca svog života, a ako je vaš dragi baš jedan od navedenih „anti-partnera“ sa ove liste, znaš o čemu pričamo. Iako je između vas očigledna hemija, postoji dosta stvari oko kojih imate različito mišljenje. Za utjehu, nikad vam neće biti dosadno. Pogledaj s koja tri znaka nikako ne možete „kliknuti“ - ili nije trebalo da kliknete. 

Ovan 

Rak: osobe rođene u znaku Raka orijentisane su na porodicu, dok se Ovan više kocentriše na lične potrebe. Kad ta dva znaka započnu vezu, oduzmu sav slobodan prostor i ne mogu više pratiti lične interese. 

Devica: Retko dele mišljenje, a veza se uglavnom sastoji od kompromisa. Oba znaka jednostavno ne žele da rade na zajedničkoj vezi. 

Škorpija: i Ovan i Škorpija žele kontrolu u vezi i često dolazi do svađe. Veza ova dva znaka osuđena je na propast zbog tvrdoglavosti oba znaka. 

Bik

Lav: Lavovi i Bikovi se možda u početku jako privlače, ali na duže staze će promeniti mišljenje – zapravo, neće ni o čemu isto misliti. 

Strelac: Ovaj vatreni znak će naljutiti, odnosno često povrediti Bika svojim rečima. Kod njih nema ravnoteže i Bik neće biti srećan sa Strelcem.  

Vodolija: u početku se veza sa Škorpijom i Bikom čini idealnom, ali nakon nekog vremena Vodolija počinje da traži više i više… i uglavnom se veza završi raskidom. 

Blizanci

Devica: Velo su kritične prema Blizancima. Zbog nedostatka poverenja njihova veza će ubrzo biti poljuljana, jer će Blizanci osećati da ih partner ne shvata ozbiljno. 

Škorpija: Često su nepromišljeni i imaju običaj da kažu nešto pogrešno. U vezi sa Blizancima moraće češće da moli za oproštaj što mu neće biti baš najdraže. 

Jarac: Blizanci su vrlo pričljivi, dok je Jarac tih i miran i tu je glavna prepreka. 

Rak 

Strelac: Rak traži emocionalnu stabilnost, a Strelac voli svoju slobodu. Ova dva znaka nikada neće biti potpuno srećni zajedno. 

Ovan: Dok Ovan nema problema s iskazivanjem svojih želja i osjećaja, za Raka  je to veliki problem. 

Vodolija: Potpuno različiti jer Vodolije ne shvataju vezu preterano ozbilno, dok su Raku osećanja najbitnija na svetu. . 

Lav 

Bik: I Lav i Bik su tvrdoglavi. Drže se svog mišljenja i nerado ga menjaju – što često vrlo brzo vodi do prekida veze. 

Jarac: Konkurenti su i stalno se bore za prestiž. Osetljive Jarčeve Lavovi često umeju da povrede. 

Ribe: Ribe teško drže korak s Lavovima i osećaju se inferiorno. Naime, Lav uvek želi da ima glavnu reč u vezi – koja potom brzo pukne. 

Devica 

Ribe: znakovi Ribe i Devica su dve kompletne suprotnosti koje nikako ne mogu pronaći zajednički jezik. Devica treba da imati sve posloženo, a Ribe su intuitivne itako i rješavaju stvari u životu – što na duže staze nikako ne može funkcionisati. 

Blizanci: Slobodni Blizanci vole prirodu i izlaske, a to vrlo brzo iznervira Device. Ta dva znaka nisu na istoj talasnoj dužini i nemaju iste interese. 

Strelac: vatreni Strelčevi imaju uvek sve pod kontrolom i unapred razmišljaju o svakom koraku. Device paze na svaki detalj i žele da isplaniraju svaku sitnicu. Kad su ta dva znaka zajedno, često dolazi do žučnih rasprava i svađe. 

Vaga 

Blizanci: Veza Blizanaca i Vage nikada neće postati duboka i čvrsta. Oboje površno međusobno komuniciraju i nedostaju im važni razgovori. 

Rak: kod Rakova emocije igraju veliku ulogu jer su vrlo senzibilni. Zbog toga se Vaga ne oseća dobro, jer je realna u svakom pogledu. 

Ribe: na prvi pogled Vaga i Ribe su idealan par, ali često naginju burnim reakcijama i ne mogu se prilagoditi osećajima drugog. 

Škorpija

Vodolija: Više razmišlja glavom, a manje srcem i zbog toga ne može nikako sa Škorpijom kojoj treba duboka i iskrena veza. 

Blizanci: Dok su Blizanci spontani, Škorpije su potpuno suprotni i nikada zbog toga ne može nastati iskrena i zdrava veza. 

Lav: Na prvi pogled su snažan i lojalan tim, ali Lav obožava da nameće svoje mišljenje – što na duže vreme može frustrirati Škorpiju. Osim toga, Lav ne može biti apsolutno veran ljubomornoj Škorpiji. 

Strelac

Bik: Emotivan Bik voli spontane razgovore i slatko bockanje, dok to kod Strelca izaziva ljutnju i brzi prekid komunikacije. 

Devica:  I dok Devica mašta da bude zavedena, Strelac ne može dobro da pokaže svoja osećanja. Zbog toga često dolazi do napetosti i nesklada. 

Škorpija: Tajanstvenost i misterioznost koje su karakteristične za  Škorpija, Strelčevi nikada neće shvatiti i tu dolazi do velikog problema. 

Jarac 

Vaga: Zapravo Vaga i Jarac imaju puno zajedničkog i dobre šanse da započnu vezu. Vagi je jako bitna stabilna veza puna ljubavi i nežnosti. S druge strane, Jarac je jako orijentisan na karijeru i te razlike često dovedu vezu do pucanja. 

Blizanci: Spontani Blizanci su potpuna suprotnost organizovanim Jarčevima. Na duže vreme jednostavno se ne podnose.

Rak: Ova oba horoskopska znaka mogla bi neko vreme da budu u dobroj vezi, ali Jarčevi su skloni da postave sopstvene ciljeve kao prioritet i da ih nametnu Rakovima. A Rakovi su usmereni na potrebe porodice i prijatelja. 

Vodolija

Bik: Vodolija i Bik su vrlo tvrdoglavi i često se svađaju. Jako im je teško pronaći kompromis te zbog toga ne mogu produbiti vezu. 

Škorpija: Vodolija voli i ceni slobodu, dok Škorpija rado i vrlo ozbiljno uroni u emocionalne dubine. Potom preplaši  VOdoliju i tako se međusobno udalje. 

Strelac: Iako Strelčevi vole svoju slobodu poput Vodolije, upravo zbog toga dolazi do stalnih konflikata u vezi. Naime, često se smatraju konkurencijom, a ne partnerima. 

Ribe 

Ovan: Ribe su osetljiv i osećajan horoskopski znak, a Ovnovi su često grubi i sirovi. To vodi do svađa – nakon kojih su uglavnom Ribe povređene. 

Devica: Device žive iz dana u dan. A Ribama treba emotivna podrška partnera kako bi mogle da postignu svoje ciljeve. Oba znaka razmišljaju u potpuno različitim smerovima. 

Blizanci: Oni vole svoju slobodu i ne mogu razumeti emocionalne potrebe Riba. Za Ribe je veza s Blizancima pravo iskušenje koje se ne završi uvek dobro. 

Izvor: miss7.hr