Nakon stabilnosti i povećane svesti koju je Sunce donelo u znaku Bika, sada je vreme da se probudite i povećate svoju kreativnu energiju.

Mnogi vole energiju koja vlada u sezoni Blizanaca, jer ovaj period daje novi pogled na život, svi polako prestaju da budu melanholični, a život nije više monoton.

Ako ste dugo sanjali o značajnoj promeni i želite da rutinu zamenite uzbuđenjem, onda je ovaj period savršen za to, a sledeći znaci horoskopa biće najsrećniji u sezoni Blizanaca.

Otkrivamo koji su to znaci!

Blizanci

Sunce se nalazi u vašoj prvoj kući i doneće vam divno životno putovanje. Prethodna godina bila je ispunjena izazovima i neuspesima, ali ste duhovno sazreli i razvili se kao osoba. Sada je vreme da se usredsredite na svoje želje. Razmislite šta zaista želite i što vam je potrebno, a onda se ponašajte kao da želite svet. Kada je sunce u vašoj prvoj kući, vaše samopouzdanje se povećalo. Ne bojte se pokazati svoju pravu prirodu. Promenili ste se i mnogo ste napredovali, tako da ne dozvolite da povratak u prošlost pokvari ovu divnu transformaciju. Sada je pravi trenutak da se pokažete u najboljem svetlu.

Vaga

Prihvatite sa osmehom sezonu  Blizanaca jer vas čeka mnogo avantura. Sunce je u vašoj devetoj kući za proširenje. Ne morate razmišljati o malim greškama iz prošlosti. Imate moć da pregledate pobede koje ste do sada postigli. Probajte da u sezoni Blizanaca uradite nešto što inače ne biste radili. Probajte neku novu hranu, razgovarajte sa strancima ... Napravite dnevnik sa nezaboravnim iskustvima.

Vodolija

Očekuje vas neverovatno zabavan period. Sunce je u vašem petom domu kreativnosti i užitaka i daje vam sve lepe stvari u životu. Ovo je sjajno vreme da se oslobodite neprijatnih osećanja i provedete sjajno vreme. Okruženi ste brojnim mogućnostima za zabavu i uživanje, pa ih koristite. Ne zaboravite, zaslužujete da se smejete. Probajte neku novu uzbudljivu aktivnost i povežite se sa svojim unutrašnjim detetom.

Izvor: Ženskimagazin.rs