Svako od nas je nekad morao da se nosi sa ljudima nepredvidivog karaktera. S njima je veoma teško komunicirati, jer uopšte ne znate kako će reagovati na naše reči, da li će ih slušati i da li će razumeti naše šale.

Ovi pojedinci se razlikuju po promenama raspoloženja i stalno iznenađuju svojim ponašanjem, jer je njihove reči i akcije potpuno nemoguće predvideti.

Najinteresantnije je da je nepredvidljivost karakterna crta uzrokovana uticajem planeta. U tom smislu, astrolozi su identifikovali 6 znakova Zodijaka, čiji se predstavnici razlikuju u najnepredvidljivijem karakteru. Ko su oni?

6. Ovan

Ovan se odlikuje impulsivnošću, što ličnosti ovog znaka čini potpuno nepredvidljivima. Ovan je izuzetno opasan, jer u napadu besa može reagovati ishitreno i ne razmišljati o posledicama. Pored ovih pojedinaca, vi nehotično počinjete da se ponašate oprezno, jer su štićenici Marsa nestrpljivi i netaktični, a u isto vreme potpuno sigurni da su u pravu.

5. Škorpija

Ovo su najupornije ličnosti među svim znacima Zodijaka. Kada Škorpijama nešto treba, uradiće sve što je potrebno da ispune svoj cilj. Škorpija je spremna na sve u kritičnim trenucima, jer tad uglavnom moralni principi nestaju iz ličnosti ovog znaka, što je veoma iznenađujuće, jer većina ljudi oko zna Škorpiju kao pristojnog, uljudnog i dobroćudnog čoveka koji je uvek spreman da pritekne u pomoć.

4. Rak

Rak je najtajanstvenija osoba među znakovima Zodijaka. Raspoloženje ove osobe može se promeniti 10 puta dnevno, a ako se približite, vi ćete biti uzrok njegovih suza i lošeg raspoloženja. A vi ćete ga ponovo razveseliti, a da ne učinite apsolutno ništa za to! Rak će sve učiniti sam, uvrediti se i sklopiti mir! Ostaće vam da se zapitate šta je u glavi ovog čoveka i da li je ikada iskren?

Ova osoba vam može ulepšati dan duhovitim pričama i šalama, i može uništiti raspoloženje svojom kukanjem i ljutnjom. I svaki dan kada se sretnete sa Rakom, ne znate šta da očekujete od ove nepredvidive osobe.

Ostatak teksta pročitajte na sledećoj strani...