Iako briljiraju na drugim područjima, ova tri horoskopska znaka jednostavno ne znaju ceniti prijateljstvo. Oni često menjaju društva ne obazirući se na činjenicu da su povredili osobu koja ih je zavolela kao prijatelja. 

Vodolija

Vodolije su definitivno najgori prijatelji koje možete imati. Vrlo su egoistični i u svemu gledaju korist pa tako i u prijateljskom odnosu. Njih ne zanimaju vaši problemi, a ako im budete prenaporni, to će vam reći u lice i okrenuti vam leđa zauvek.

Strelac

Strelci su svesni svog "antitalenta" kada je prijateljstvo u pitanju, no neće vam to uvek otkriti odmah. Ne cene tuđe vreme, često kasne, a nekada se ni ne pojave i ne bude im čak ni žao. Budite na oprezu s njima i uzmite njihovo prijateljstvo s rezervom.

Blizanci 

Možda će vam se na prvu učiniti kao sjajni prijatelji, no ne dopustite da vas prvi utisak zavara. Blizanci su uvek skeptični kada je prijateljstvo u pitanju, nikome u potpunosti ne veruju pa stoga retko koga i shvataju ozbiljno. Uvek su omiljeni u društvu, no pošto im isto društvo brzo dosadi bez muke će ga promeniti.

Izvor: Index.hr