Svi znamo da su raskidi obično vrlo bolni, pogotovo ako ste još uvek zaljubljeni.

Svako od nas na drugačiji način prevazilazi neuspešne odnose, ali ponekad se čini da je zaista teško. Astrolozi kažu da zvezde imaju uticaj na nas i da od njih mnogo zavisi kako se ponašamo kada je naše srce slomljeno nakon raskida.

Otkrivamo u nastavku kako se svaki znak zodijaka ponaša kada mu je srce slomljeno!

Ovan

Jednostavno odbijaju da priznaju da su povređeni i da je gubitak ove osobe problem za njih. Nastavljaju da se ponašaju kao da je sve u redu.

Bik

Pogrešno ste verovali da ste našli svoju srodnu dušu i izgubili ste je. Mislite da nikada više nećete naći tako snažnu ljubav.

Blizanci

Oslanjate se na nezdrave mehanizme suočavanja kako biste skrenuli pažnju od vaših problema. Umesto da se bavite problemima, bežite od njih.

Rak

Rakovima je teško da veruju da će im biti bolje bez te osobe. Pate i veoma teško podnose raskid.

Lav

Osećaju se loše, ali shvataju da im osoba nije pružila dovoljno udobnosti i da je tako najbolje za njih.

Devica

Previše analiziraju prošlost. Pokušavaju saznati kada je sve pošlo naopako i kada zaista moraju da prihvate da je to kraj.

Vaga

Neki od vas ne žele da prevaziđu tu osobu. Žele da misle da postoji šansa da se pomirite i da će jednog dana sve biti u redu.

Škorpija

Škorpije su ljute i žele osvetu. Žele da ta osoba shvati da je napravila veliku grešku koja ih je ostavila i neće je zaboraviti dok se to ne dogodi.

Za ostale znake pročitajte na sledećoj strani...