Ovan

Ovnovi beže iz veze čim im postane dosadno ili kada stvari nisu po njihovom. To, naravno, uopšte nije njihova krivica, već njihovog horoskopskog znaka.

Bik

Kad pronađu dovoljno stabilnog partnera s kojim im je ugodno, Bikovi se prebace u stanje hibernacije. Njima je ugodno, no njihovim partnerima je verovatno jako dosadno.

Blizanci

Blizanci sabotiraju svaku svoju vezu, a čak i kad je sve u redu, kao da u sebi imaju zlog blizanca koji namerno stvara probleme. Zašto? Niko ne zna.

Rak

Rakovima treba pažnja i neko ko će ih obasipati ljubavlju i komplimentima, a s druge strane, trebaju i vreme za sebe i žele da ih svi puste na miru. Naravno, sve to žele odjednom, što je poprilično iritantno svakome ko ima posla s njima.

Lav

Ne samo da misle da su sve njihove ideje najbolje na svetu, Lavovi još i imaju potrebu naređivati ljudima s kojima su u vezi, misleći da jednostavno ne postoji bolja opcija od one koja se njima sviđa. 

Devica

Perfekcionizam je najveća mana osoba rođenih u znaku Device, no one ga smatraju vrlinom. Naglašavanje stvari koje ne valjaju kod partnera im nije samo usputni hobi, to je njihov poziv.

Vaga

Pristupačnost i komunikativnost su toliko izražene osobine ljudi rođenih u znaku Vage da ponekad zaboravljaju na osobu s kojom su na dejtu.

Ostatak teksta pročitajte na sledećoj strani...