Izgleda da je vernost temelj svakog uspešnog odnosa. Međutim, ne za svakoga, jer sve češće srećemo ljude koji nemaju mnogo toga zajedničkog sa monogamijom. Oni su u stanju da stvore trajnu vezu, ali cene mogućnost da ostvare intimne potrebe i izvan nje. Oni mogu odvojiti čisto fizičku želju od ljubavi. I u tome nema ništa loše, ali pod uslovom da je o tome obaveštena druga strana. Ali, ako muškarac ima tajne veze onda to nije otvorena veza, već patološki odnos zasnovan na lažima i izdaji.

Predstavnici ova tri znaka zodijaka imaju posebno visoku tendenciju da traže dodatne impresije. Otkrijte o kojim horoskopskim znacima je reč!

Blizanci

Momku koji je rođen pod ovim znakom sve brzo dosadi, pa mu lojalnost nije najjača osobina. Ne radi se samo o intimnim stvarima – pogotovo se dešava kada ga partner ne stimuliše intelektualno. Više traži sagovornika nego ljubavnicu. Što ne znači da neće sleteti u krevet sa svojom novom prijateljicom. Za njega je inteligencija izuzetno moćan afrodizijak.

Jarac

Broj jedan u rangiranju znakova zodijaka, koji teže izgradnji otvorenih odnosa. Uobičajeno je, međutim, da to pitanje učini jasnim i da njegova kasnija poznanstva nisu iznenađenje za stalnog partnera. Već na početku veze, on jasno stavlja do znanja da voli da divlja. Skok u stranu za njega nije problem. Izdaju doživljava samo u emotivnim terminima. Voli jednu ženu, spava sa drugima. Ali prema njemu, to nije važno!

Vodolija

Monogamija je za njega nešto izuzetno naporno i neprirodno. On je pobunjenik, stoga ga ne zanimaju dobro izlizani obrasci. Venčanje i odnos do kraja života? To nije njegov stil. Definitivno ceni kraća ali intenzivnija poznanstva. Tip večnog samca koji skače iz jednog odnosa u drugi. Obično je vrlo iskren, jer ne obećava ništa više.  

Izvor: Ženskimagazin.rs