Ko se kako sređuje, kome su važni skupi preparati, a ko će razmisliti tri puta pre nego što uloži novac u novu kremu?

Ovan

Žene u znaku Ovna vrlo dobro znaju što im najbolje pristaje i koji su njihovi aduti - ako imaju lepe oči, najvažnija će im biti dobra maskara, a ako imaju pune usne, budite sigurni da će ih naglasiti lepom bojom ruža. Njihova rutina jednostavna je i praktična, a važno im je da su uvek uredne, depilirane i da imaju doterane obrve. Njihov snažan karakter može podneti i nešto jače i upečatljivije mirise.

Bik

Kod ovog znaka sve je u zemljanim tonovima i povezanosti sa prirodom. Vole smeđe, bež i ružičaste tonove koji na koži deluju prirodno. Nisu rasipnice kada je kozmetika u pitanju - dobro će preispitati svaki izbor i dati novac samo kada misle da im određeni artikal zaista treba i da je kvalitetan. Iako ne gomilaju kozmetiku, pažljive su pri nanošenju mejkapa pa se onima koji sa njima žive može činiti da im je potrebna čitava večnost da se spreme. Kad su parfemi u pitanju vole tople note poput jasmina i pomorandžinog cveta.

Blizanci

Živahne žene Blizanci uvek su u pokretu pa se ponekad šminkaju u autobusu ili na poslu, i uveče izgledaju potpuno drugačije od ono kako su izgledale kada su izašle iz kuće. Nisu lojalne određenom brendu, vole da isprobaju svaki beauty novitet i poigravaju se sa šminkom, šljokicama i ostalim zgodnim stvarima koje mejkap svet pruža. Vole neobične i originalne mirise.

Rak

One pre svega žele da izgledaju prirodno i zavodljivo pa ćemo ih retko videti sa puno ludih boja na licu. Znaju šta im pristaje i obožavaju svetlucave teksture koje ulepšavaju kožu i na nju privlače svetlo. Kada je nega kože u pitanju, nemaju poverenja u novotarije, drže se proverenih proizvoda i postupaka.

Lav

Lavice su opsednute gustom kosom, čudi li vas to? Ove žene su ponosne na svoje uvojke koji su često čvrsti i gusti. Zdrava i sjajna kosa u prvom im je planu, a tek nakon toga na red dolazi šminka sa kojom ne preteruju. Baš poput njihove lepe "grive", ove žene vole da im je i parfem odvažan pa biraju snažne, slatkaste mirise koje ćete osetiti čim uđu u sobu i učiniti ih "kraljicom džungle".

Devica

Pedantne Device jako paze na svoj izgled, ali na njima sve uvek izgleda jako prirodno. Lice ne zatrpavaju tonama novih proizvoda, već pokušavaju razumeti kako njihova koža diše i šta joj je potrebno. Vole prirodne i organske proizvode koji nisu testirani na životinjama i vole da im je beauty rutina što jednostavnija. Mirisi koje nose ove žene čisti su, osvežavajući i ženstveni.

Za ostale znakove pročitajte na sledećoj strani...