Vaga

Osobe rođene u ovom znaku vole kada na poslu vladaju mir i ravnoteža, ali kada se to poremeti, obično uopšte ne reaguju, već zataškavaju svoje osećaje duboko u sebi jer se boje da ih izraze. Zbog toga često puknu i iznesu sve svoje frustracije odjednom, što ih u nekim prilikama može koštati i posla. 

Škorpija

Škorpije su izrazito ambiciozne, što ne bi bilo nimalo loše za njihovu karijeru kada bi naučili da budu timski igrači. Ipak, oni obično kolege doživljavaju kao protivnike pa se ne zbližavaju sa njima, što može biti velika kočnica za napredak u karijeri.

Strelac

Strelci vole sve odmah reći "u glavu" i iskrenost je njihova najveća vrlina, ali i mana, pogotovo kada je u pitanju posao. Kolege sa posla ih zbog toga često smatraju zlim osobama i izbegavaju ih, pa bi za njih bilo najpametnije držati se one: "Kada nemaš ništa lepo za reći, radije nemoj reći ništa".

Jarac

Jarčevi su jako vredni, ali vole da rade po svome. Zbog toga na poslu često znaju da se živciraju kada im neko govori kako treba da rade pa se i baš često svađaju sa kolegama i nadređenima.

Vodolija

Po prirodi veliki mislioci, Vodolije vole da preterano analiziraju i najjednostavnije stvari, pa zbog toga često presporo obavljaju posao koji bi drugi napravili dvostruko brže. Zato i u očima nadređenih često ispadaju lenji.

Ribe

Ribe su osećajne i kreativne, ali te vrline ne idu im u prilog kada su u radnom okruženju pa se na poslu najčešće osećaju sputano i necenjeno. Često i tu negativnu energiju donose sa posla kući, što šteti i privatnom životu. 

Izvor: Index.hr