Svaki znak zodijaka ima svoje vrline i slabosti.

A biti svestan vlastitih mana jednako je bitno kao i isticanje vrlina, pogotovo kada je u pitanju posao. Ignorisanje sopstvenih slabosti često može biti kočnica koja vas sprečava da dosegnete zacrtane ciljeve u karijeri. Kako biste poradili na njima, prvo ih je važno otkriti, a tu vam u pomoć priskaču i zvezde. Otkrijte koje su najveće prepreke u karijeri za svaki horoskopski znak:

Ovan

Ovnovi često vole šefovati, a iako su rođeni vođe, pregaziće svakoga ko im se nađe na putu prema zacrtanim ciljevima. Osobe rođene u ovom znaku žele da sve bude po njihovom, a njihov stav često nije baš najbolje prihvaćen kod kolega sa posla. 

Bik

Osobe rođene u ovom znaku često su jako tvrdoglave, a neretko su i lenje. To ih ne čini baš omiljenima na poslu jer niko ne voli da radi sa nekim ko nije spreman na kompromis, te uz to još i ne obavlja svoj posao kako treba.

Blizanci

Iako Blizanci pršte energijom i kreativnošću, na poslu im je obično dosadno pa često znaju u mislima da odlutaju na mesta koja su im zanimljiva. Stoga je njihova najveća prepreka u karijeri sam posao i idealno bi im bilo kada bi mogli zarađivati od avantura i izlazaka.

Rak

Rakovi su jako osetljivi, pogotovo na radnom mestu, a često su i zlopamtila. Kada neko kritikuje njihov rad, čak i ako je u pravu, Rakovi će im to zameriti i staviti ih na svoju listu ljudi koji su ih povredili. 

Lav

Jedino što osobama rođenim u ovom znaku stoji na putu prema uspehu jeste njihov ego. Lavovi ne poznaju reč skromnost i često misle da su pametniji od drugih, što ih nikako ne čini omiljenima na poslu, kako među kolegama, tako i kod nadređenih.

Devica

Device su radoholičari i perfekcionisti, što u poslovnom smislu nikako nisu mane, ali često zbog toga pati njihovo zdravlje i privatni život. Osobe rođene u ovom znaku trebalo bi da pokušaju da budu malo manje kritične prema sebi, ali i drugima, kao i da se povremeno odmore od posla.

Za ostale znake pročitajte na sledećoj strani...