Neki ga smatraju besmislenim, drugima je svakodnevna navika, a treći se uz njega dobro zabavljaju. Bilo kako bilo, horoskop može biti i te kako zanimljiv, posebno kada opisuje karakter osobe. Kako bi moglo da izgleda vaše idealno venčanje pročitajte u nastavku.

Ovan

Žene Ovnovi su poznate po svojoj želji za nezavisnost, te su pomalo tvrdoglave zbog čega će teško podneti osobe koje im se previše upliću u njihove planove. Zbog toga će teško izaći na kraj sa organizatorima venčanja, ali i rodbinom i prijateljima sa previše vlastitih ideja.

Pastelne boje i ružičasti tonovi nisu vaš stil, bolje ćete se osećati uz srebrne i bronzane boje koje mogu biti jednako romantične i elegantne. Pokušajte da napravite sami čin više, tako ćete sigurno biti srećni i zadovoljni.

Bik

Bikovi uživaju u avanturi i slobodi pa je njihovo savršeno venčanje na otvorenom. Ako vreme ipak ne dozvoljava ovaj tip venčanja, veliki, jednostavni prostori su druga opcija.

Po prirodi ste neodlučni zbog čega bi bilo dobro da potražite pomoć oko organizacije od osobe od poverenja ili stručnjaka. U suprotnom ćete se zapetljati u svojim željama zbog čega može doći do nepotrebnog stresa i nervoze. Boje koje najbolje opisuju vaš karakter, a vrlo su romantične su prozračne i lagane boje poput bebi plave ili pak tirkizne.

Blizanci

Ono što je Blizancima vrlo važno su dobre vibracije. Vrlo su prilagodljivi i gotovo sve opcije prolaze, ali pod jednim uslovom - da pored sebe imaju najbliže osobe. Kod Blizanaca je sve moguće pa tako i venčanje- putovanje, na nekoj od atraktivnih destinacija ili pak klasično, bajkovito venčanje.

Ovom znaku izgled znači mnogo, pa bi akcenat trebalo da stave na venčanicu koja mora biti upečatljiva. Što se uređenja prostora tiče, nisu zahtevni i imaju širok spektar želja. Isto važi i za boje sa kojima nikako ne možete pogrešiti.

Rak

Žene Rakovi imaju bogatu maštu i zbog toga je važno da učestvujete u svakom segmentu organizacije venčanja. Volite da imate kontrolu i zato je najbolje da cela organizacija, od finansija do završnog detalja, bude u vašim rukama. Ne pristajte na kompromise i ideje koje vas baš i ne ispunjavaju.

Što se venčanice tiče, uživajte u mašti i podarite joj svoju posebnost. Ipak, ne isključujte mišljenje bliskih osoba. Rakovima je ponekad potreban glas razuma, koji će ih zaustaviti kada preteraju i vratiti ih na pravi put.

Lav

Lavice su vrlo darežljive i privržene porodici. Upravo zbog toga njihovo savršeno venčanje ne bi trebalo biti daleko od njihovog doma. Glamur, kič i velika venčanja ne opisuju vaš karakter i zato bi trebalo da poslušate intuiciju i napravite ono što vam najviše odgovara.

Manje venčanje na terasi restorana ili intimnom prostoru savršen je izbor. Tople i nežne boje, kao i decentni ukrasi u prostoru idealan su odabir za Lavicu, a u tom stilu trebalo bi da bude i venčanica. Vama stara izreka savršeno pristaje - manje je više.

Devica

Ovaj znak opisuju detalji, preciznost i pedantnost zbog čega vaše venčanje iz snova ne može proći bez zanimljivih detalja, kako na haljini, tako i svuda oko vas. Ukrasi od cveća, dekoracije stolova i stolica jako su vam važni i zato je važno da ih dovedete do savršenstva i prilagodite vašim željama. 

Zbog vašeg oka za detalje i karaktera koji ništa ne prepušta slučaju, venčanje na otvorenom nije dobar izbor. Radije odaberite restoran koji se najbolje uklapa u vašu viziju. Sa bojama ne možete pogrešiti jer vam pristaju gotovo sve.

Nastavak pročitajte na sledećoj strani...