Oni koji se bave astrologijom, kažu da i horoskopski znak utiče na to kakva će neko biti prijateljica. Verovali u horoskop ili ne, verujemo da će vas sledeći opisi najboljih prijateljica na temelju horoskopskih znakova barem malo zabaviti, a ko zna, možda u njima i prepoznate svoju najbolju prijateljicu. A evo što možete očekivati od svoje najbolje prijateljice na temelju njenog horoskopskog znaka:

POUZDANI OVAN

Najbolja prijateljica rođena u ovom znaku ona je koju ćete prvu nazvati ako upadnete u nevolju, nikada neće odbiti vaš poziv u pomoć i ostaće uz vas u kakvoj god se nevolji vi zatekli.

ISKRENI BIK

Ako je vaša najbolja prijateljica bik to znači da zna kako čuvati i održavati prijateljstvo. Bikovi osim toga vole fine stvari pa će vas razmaziti dobrom muzikom i hranom, a uvek su spremni i na dobru trač partiju.

KORISNI BLIZANAC

Savet koji će vam dati vaša najbolja prijateljica rođena u ovom znaku najčešće je neprocenjiv jer ima naviku sve analizirati do najsitnijeg detalja. Blizanci vole pomagati i ne traže ništa zauzvrat. Dovoljno će biti i nekoliko lepih reči da im objasnite da su vam vredniji od zlata.

GOSTOLJUBIVI RAK

Ako je vaša najbolja prijateljica u horoskopu rak, to znači da na vas gleda kao na člana porodice. Rakovi su jako posvećeni upravo porodici u koju ubrajaju i prijatelje, oni su među najugodnijim ljudima i vredni su divljenja jer kada vam treba razumevanje i pomoć oni će uvek biti tu za vas.

HRABRI LAV

Ako je vaša najbolja prijateljica lav to znači da sigurno ne uživate u mirnom životu, nego je vaš zajednički život protkan avanturama i uzbuđenjima. Vaša najbolja prijateljica lavica, naravno, voli zasijati i biti u centru pažnje, ali ona je tu i da vam pomogne da budete još uspešnija nego što jeste i da priskoči u pomoć kad god vi to zatrebate. Jer lavovi se ne boje ni najmoćnijih ljudi pa ih je sjajno imati uz sebe.

Ostatak teksta pročitajte na sledećoj strani...