Strelac

Moguće su veće promene na poslu koje odavno planirate. Imate potrebu da se fokusirate na neke obaveze koje ste odavno započeli. Razmislite šta stalno odlažete i završite šta možete.

Problemi su mogući u vezi. Nemate dobru komunikaciju sa partnerom, ali ni sa drugima. Ako ste slobodni, na pomolu je nova veza.   

Jarac

Sa partnerom provedite vreme kod kuće. To Vam prija više nego izlasci. Prijatelji mogu uneti dinamiku u Vaš odnos. Bitno je da ne zapostavljate društveni život zbog ljubavi.

Možda već znate osobu kojoj se dopadate. Nove predloge za promene na poslu treba usvojiti. Bitno je samo da ne donosite na brzinu bitne odluke. 

Vodolija

Sjajno ste raspoloženi. Imate dobre aspekte za odličnu komunikaciju sa partnerom. Zauzeti, sve probleme sa partnerom možete rešiti ako budete direktni. Budite spremni na svaki dogovor. Ne obazirite se na tračeve.

Pod stresom ste zbog posla. Oslonite se na druge ove nedelje jer mogu biti od pomoći nečiji saveti. 

Ribe

Trebalo bi da budete više posvećeni drugima, pa dajte svoj maksimum da se uklopite sa drugim ljudima. Uradite nešto lepo za partnera, on će to ceniti. Slobodni, ne ulazite prebrzo u vezu ili neku avanturu.

Moguć je priliv novca i bićete veoma zadovoljni. Nove prilike su na dohvat ruke, pa ih iskoristite. 

Izvor: Mondo.rs