Lav

Bićete prezadovoljni što se tiče partnerskih odnosa. Svi Vam daju komplimente i skloni ste flertu. Dobro se osećate i imate višak energije. Moguće je poznanstvo ili neka nova vezu sa osobom koja nije iz Vašeg mesta. Tokom ove nedelje posvetite više vremena osobi koja Vam se dopada duže vreme.

Moguće je neko kraće putovanje, ne odlažite ga, jer će Vam prijati promena. 

Devica

Nije baš idealno stanje što se tiče posla za Vas. Mars u polju posla donosi neke probleme na poslu, ali ako sarađujete sa muškim osobama, probajte da neki deo posla prebacite njima. Ne morate sve sami da radite ove nedelje. Bitno je samo da se dogovorite sa kolegama šta ko treba da završi.

Napeti ste više nego inače. Budite temeljni. Ove nedelje Vam je bitna strast, a ne ljubav. Ako ste slobodni, promena nema, skloni ste flertu.  

Vaga

Bilo bi dobro da ne zapostavljate partnera. Može se osećati prilično loše jer on može da primeti da nemate vremena za njega. Stavite nekad tuđe potrebe na prvo mesto. Idite na neko novo mesto sa partnerom da ne biste upali u kolotečinu. Budite otvoreni prema osobi koja Vam se sviđa u vezi sa namerama koje imate.

Sve što želite da uradite ili promenite recite svima sa kojima sarađujete. Kreativni ste i lako ćete doći do rešenja svakog problema na poslu. 

Škorpija

Vi ste odlično raspoloženi i sve Vam ide od ruke, niste se tako dobro osećali već duže vreme. Ne propustite dobre prilike za neka putovanja, zabavu.

Ako ste slobodni, neko novo poznanstvo se može pretvoriti u nešto više. Što se tiče novca, možete biti prezadovoljni jer je sve u najboljem redu. 

Na sledećoj strani pročitajte za Strelca, Jarca, Vodoliju i Ribe...