Ovan

Posvetite više pažnje partneru i idite na putovanje. Moguće su nesuglasice sa partnerom u prvoj polovini nedelje, iako je Venera u Vašem znaku konačno.

Moguć je priliv novca i bićete zadovoljni. Slobodni, potrudite se da budete otvoreni za nove prilike za ljubav.

Bik

Sada je vreme da započnete nešto novo jer ćete imati uspeha. Odlična je saradnja sa drugima. Imaćete podršku kolega za sve što radite i komunikacija sa drugima će biti odlična.

Ne ulazite u tajne veze, jer nećete biti zadovoljni. Zauzeti, bilo bi dobro da budete otvoreni prema partneru jer ćete jedino tako održati stabilnost. 

Blizanci

Bićete željni pažnje. Potrudite se da se fokusirate na strast u vezi, ne zapostavljajte taj segment. Moguće su manje rasprave sa partnerom ako je neko od vas dvoje ljubomoran. Družite se više sa prijateljima.

Ova nedelja je dobra za ostvarivanje ideja, pa pitajte druge šta misle o svemu što planirate. Odredite prioritete na poslu, ne radite previše stvari u isto vreme.

Rak

Očekuje Vas dosta promena na poslu. Bitno je da se uskladite sa kolegama. Budite vredni i ambiciozni. Dajte svoj maksimum. Nove ideje i nove saradnje - sve je to idealno za ovu nedelju, pa ne propuštajte prilike za napredak.

Preko posla je moguće poznanstvo. Ne zapostavljajte partnera zbog previše obaveza, ako ste u vezi.

Na sledećoj strani pročitajte za Lava, Devicu, Vagu, Škorpiju, Strelca, Jarca, Vodoliju i Ribe...