Biti emocionalan nikada nije loša stvar, ali dozvoliti da naše emocije vladaju nama nije baš idealno. Naše emocije, posebno kada su jake, mogu da nas nateraju da zaboravimo na razum i radimo stvari koje bismo kasnije zažalili. Neko ko je emocionalno jak, uvek će znati kada da reaguje na svoje emocije i da se samostalno nosi sa onim što se dešava u njihovim umovima i srcima.

Ponekad, biti emocionalno jak ima mnogo veze sa nečijim znakom Zodijaka.

1. Ovan

Imate jasnu viziju o tome šta želite i ni u kom slučaju se nećete zadovoljiti ni sa čim manjim ili učestvovati u nekoj aktivnosti u kojoj nemate želju da budete samo da biste zadovoljili druge ljude. Živite brzo, što znači da nećete dozvoliti da vreme prođe sa vama, a da ne radite ono što vaše srce zaista želi i spremni ste da se nosite sa svime. Vi radite svoju stvar i niko to ne može promeniti!

2. Bik

Postoje neki zidovi koje ste izgradili oko sebe i to je tako s razlogom. Ne želite da neko u vašem životu i ublažite vaše raspoloženje jer znate da ste previše dobri za bilo šta od toga. Ima mnogo toga što treba da presudite kada sretnete nekoga da biste bili sigurni da ste ih pustili u svoj život.

3. Blizanci

U tom tvom neverovatnom umu se dešava zabava u svakom trenutku i ni na koji način ne dozvoljavate nikome da vas kontroliše. Ne volite ljude koji druge čine tužnim zbog svoje tuge, zbog čega ste uvek udaljeni od ovakvih ljudi, pa čak i ako vam se uspeju približiti, pobrinite se da im ne dozvolite da da vam kvare zabavu.

4. Rak

Iskreno, volite 'ljubav' i ako to nije divno u ovim teškim vremenima, ne znamo šta jeste! U prošlosti ste imali dosta izdaja, ali to nije promenilo način na koji gledate na svet. Izdržali ste svašta i nikada niste ni pomislili da odustanete. To vas čini emocionalno jakim, sposobnost da budete ranjivi i da se ustanete nakon pada.

5. Lav

Vi želite dobro za svet i pobrinite se da učinite sve što je do vas kako bi se to i dogodilo. Donirate, pomažete i stvarate sa i za ljude kojima je potrebna vaša pomoć i podrška i ne radite to samo da biste impresionirali ljude. To je upravo ono što jeste i kako gledate na stvari.

6. Devica

Devica uvek zna da život čine sve stvari koje nam se događaju dok smo zauzeti pravljenjem planova, što znači da uvek možete verovati da će vam pokazati veliki uticaj koji imaju te male stvari. Oni nisu zabrinuti da završe svoju listu planova, više su okrenuti ka tome da se zabave dok to rade, lagano, bez žurbe i da budu srećni u procesu!

Ostatak teksta pročitajte na sledećoj strani...