Od 12 znakova zodijaka tri se izdvajaju kao najveći narcisi koji obično nisu u stanju voleti nikoga više od sebe. Evo o kojim je znakovima reč:

Ovan

Pripadnici ovog znaka obično sebe smatraju najpametnijima, najposebnijima i uopšte boljima od ostalih u svemu. Zato baš i nisu omiljeni u društvu i obično imaju malo bliskih prijatelja, a njihova izražena narcisoidnost koči ih i u pronalasku ljubavi.

Vaga

Vage se smatraju jednom od najpovršnijih znakova zodijaka. Osobe rođene u ovom znaku obično vole lepe stvari i lepe ljude, a trude se i same biti najlepše što mogu. Uživaju u pohvalama drugih i komplimentima jer obožavaju biti u centru pažnje, a kada nisu, potrudiće se da budu. U stanju su hvaliti i sami sebe te često naduvavati priče o svojim postignućima.

Lav

Vatreni Lavovi poznati su po svojoj egocentričnosti koju uglavnom uopšte i ne skrivaju. Oni se vrlo javno i vrlo iskreno dive sami sebi jer zaista veruju da su od drugih bolji u svemu. No iako za sebe vole misliti da su omiljeni u društvu, istina je najčešće sasvim suprotna jer retki se mogu nositi s njihovim egom.

Izvor: Index.hr