DEVICA - Šampon za suvo pranje 

Device su prave perfekcionistkinje pa ih ni nedostatak vremena za pranje kose neće omesti da izgledaju senzacionalno. U toj situaciji u pomoć pristiže šampon za suvo pranje koji su zvezde pripisale ovom znaku. Puna si pozitivne energije i društvena pa nećeš izostati s nekog druženja zbog neoprane kose već ćeš uz pomoć ovog šampona pokazati kako na brzinu postići da izgledaš elegantno i ženstveno.

VAGA - Tečni puder 

Vage se trude imati balans u svakom segmentu života, žele privući pažnju, ali da ne budu nametljive. Tečni puder za ovaj znak je pravi izbor jer prikriva sitne nedostatke tako da Vage i dalje mogu blistati baš onako kako su navikle. Osim što zrače elegancijom, žene rođene u ovom znaku vrlo su šarmantne. Imaš izražen smisao za lepo te se trudiš pokazati tu osobinu i na svom izgledu u čemu ti tečni puder pomaže.

ŠKORPIJA - Mat ruž  

Škorpionke su omiljene u društvu i godi im pažnja. Strastvena si, ali svoju intimu voliš zadržati za sebe. Pomoću mat ruževa možeš izraziti svoju ponekad mračnu osobnost koja ti daje posebnu privlačnost, a i izražavaš svoju samouverenost te često naglašavaš svoj seksepil. Izbor koji je pao na mat ruževe je pun pogodak za tvoj užareni horoskopski znak. Temperament i doslednost te vode do cilja, a s ružem na usnama samo nebo ti je granica.

STRELAC - Maskara

Strelčevi su otvoreni prema novim iskustvima i upoznavanju novih ljudi, ali imaju i romantičnu stranu. Ceniš svoju slobodu i ne voliš da te išta sputava, a na svet gledaš očima koje krase ogromne trepavice za koje je zaslužna tvoja omiljena maskara. Obožavaš putovanja i jednako tako voliš svoju slobodu i ne dopuštaš ničemu da te sputava pa tako ni svojim trepavicama da budu neukrotive.

via GIPHY

 

JARAC - Krema za oko očiju

Jarčevi su dostojanstveni i drže do sebe pa se tako brineš i za najsitnije detalje na svom telu uključujući i područje oko očiju za koje biraš najbolje kreme za okoloočno područje. Kao i ostale pripadnice ovog znaka, i tebe karakterišu odlučnost, snaga, iskrenost i samouverenost. Sve te karakteristike ti se mogu pročitati i na licu, o kojem vodiš puno brige. Tome, kao i u svemu u životu, pristupaš ozbiljno i ambiciozno.

VODOLIJA - Maska za lice 

Voliš slobodu i ne bojiš se biti sama, a to vreme koristiš kako bi se posvetila sebi i nezi svog lica i tela pa tako uživaš i u maskama za lice. Živiš po svojim pravilima i često si ispred svog vremena, jednostavno ti je urođeno da budeš drugačija. Bilo da se radi o boji kose, tretmanu za negu ili pogledima na svet. Takođe si pokretačica društvenih promena pa su verovatno i tvoje prijateljice, pod tvojim uticajem, počele koristiti maske za lice.

RIBE - Highlighter

Ribe su poznate kao sanjari koje bi volele svet u kojem žive vile, morske sirene i anđeli pa deo tog svog sveta pomoću highlightera donosiš u stvarnost. Doza highlightera pokazuje ne samo da si romantična sanjarka već i odvažna i snažna. Ne voliš pravila niti ono što društvo diktira te si slobodnog i otvorenog uma i duha. Omiljena si u društvu baš zbog tih svojih posebnosti, intuicije i umetničke sklonosti.

Izvor:Superžena.b92