Volimo pročitati horoskop da vidimo što nam zvezde prognoziraju kad je u pitanju ljubav, posao, zdravlje i novac, ali u poslednje vreme sve je više modnih i beauty horoskopa. Donosimo ti upravo jedan takav.

OVAN - Krema za sunčanje 

Ovaj znak pripada elementu Vatre te se za njegove pripadnike kaže da su veoma energični i uživaju biti prvi. Nemaju mira i uvek u potrazi za nekom avanturom. Znajući ove Ovnove odlike, kao poželjan beauty proizvod za njih se navodi krema za sunčanje kako bi se zaštitili od sunčevih zraka.  Jer Ovnovi ne sede kod kuće.

BIK - Hidratantna krema 

Snažni i pouzdani Bikovi, ljubitelji su svega što je lepo i dobro. Bikovi su taktilni tipovi i senzualni te im je važan dodir. Ovaj znak vodi Venera koja predstavlja ljubav, lepotu, kreativnost i privlačnost. Žene rođene u ovom znaku vole zemaljske užitke i pravi su hedonisti koje vole sebi ugađati. Tako je i kad je reč o nezi lica i tela pa ništa ne prepuštaš slučaju nego se s puno ljubavi brineš oko svog izgleda i nege kože pa su ti zvezde dodelile hidratantnu kremu.

via GIPHY

BLIZANCI- Lak za nokte

Žene rođene u ovom znaku često se doživljavaju kao dve osobe u jednom telu i ponekad im je teško odlučiti se za samo jednu stvar pa je lak za nokte idealan beauty proizvod jer ga često mogu menjati. Takođe se Blizancima pripisuje i lepršavost i opuštenost, ali i radoznalost, komunikativnost i snalažljivost. Znamo da nega ruku i urednost noktiju puno govore o osobi pa se Blizanci trude prikazati svoje nokte u najboljem izdanju.

RAK - Metalik senke

Rakovi su i osećajne, ali i strastvene i maštovite. Njima nije strano istaknuti se drugačijim makeup-om i tako iskočiti iz mase. Metalik senka nije proizvod koji bi se usudila svaka žena nositi, no Rakovi s tim nemaju problema. Takođe ovim proizvodom možeš pokazati i svoju kreativnu stranu, ali i otvorenost prema novim stvarima.

LAV - Parfem 

Lavice su nalik princezama - romantične, osećajne i optimistične. Tačno znaju šta žele i rođene su da budu u centru paženje, a pri tome im svakako može pomoći parfem. Osim što može idealno opisati tvoju ličnost, idealan su poklon za svaku pripadnicu ovog znaka. I sama Coco Chanel, poznata po svojim kultnim parfemima, rođena je u ovom znaku. Lavice vole imati publiku, a parfem može pridoneti tome da budeš primećena.

Ostatak teksta pročitajte na sledećoj strani...