Strelac

Posao

Cele nedelje ćete se na razne načine baviti pravnim i papirološkim poslovima. Ovakva dinamika će vam nakratko smiriti misli s drugih problema i ublažiti nervozu. Osim toga, tranziti vam donose šansu da neke svoje ideje konačno prezentujete na prihvatljiv način i dobijete podršku pretpostavljenih od kojih ste to najmanje očekivali.

Ljubav

Zbog intenzivnih poslovnih angažmana, slobodno vreme ćete provoditi radno. To prividno odvajanje od partnera donosi stimulans za naredni period. Ukoliko ste slobodni, krajem nedelje je na pomolu zvanično upoznavanje sa osobom koju znate iz viđenja.

Zdravlje

Gorušica.

Jarac

Posao

Početkom nedelje stiže vam ponuda za dodatni rad koji vam trenutno nije neophodan. Opravdanje tražite u finansijskoj naknadi koja, po vašem mišljenju, nije dovoljna za trud koji treba da uložite. Prihvatite jer će vam se ovaj posao dugoročno veoma isplatiti. Osim toga, otvara vam se i prilika da dovršite sve zaostale finansijske obaveze.

Ljubav

Previše se strogo ponašate prema voljenoj osobi. Vaše provokacije mogu biti okidač za ozbiljnu svađu do kraja nedelje. Kvalitetan i iskren razgovor može da razreši neke nesporazume koji vas navode da poverujete da se vaš ljubavni odnos ohladio.

Zdravlje

Kontrolišite šećer.

Vodolija

Posao

Ukoliko je bilo nekih nedefinisanih odnosa koje do sada niste raščistili, ova nedelja vam donosi pravo otkrovenje. Nakon preraspodele zaduženja, krajem nedelje vam stiže neočekivani podsticaj od strane osobe koja vam do sada nije bila simpatična. Obuzdajte euforiju i sredinom nedelje, kada se bude nešto važno odlučivalo, prihvatite savet prijatelja.

Ljubav

Previše ste odmereni i obazrivi pa vam zbog toga može promaći prilika da se svojoj voljenoj osobi dovoljno približite i otkrijete emocije koje su ranije bile misterija za vas. Navedite drugu stranu da potegne temu, biće vam lakše da se izrazite ako je razgovor već pokrenut.

Zdravlje

Problemi sa varenjem.

Ribe

Posao

Neočekivane promene poremetiće rutinu u vašoj svakodnevici. U drugoj polovini nedelje bićete u prilici da jednom starom prijatelju pomognete da nađe posao. Pozitivna energija zbog tog dobrog ishoda udahnuće malo vetra u vaša jedra. Osim toga, krajem nedelje očekujte obaveštenje u vidu opomene ili isporuke nekog računa na koji ste potpuno zaboravili.

Ljubav

Iz straha da ne poljuljate prividnu stabilnost u vezi, sve greške preuzimate na sebe. Možete upasti u ozbiljan sukob s voljenom osobom, jer se mnogo toga nakupilo a vi ste precenili svoju strpljivost. Pravo rešenje za vaše probleme je otvoren razgovor i to krajem nedelje.

Zdravlje

Borite se protiv melanholije.

Izvor: astrosvastara.com