Lav

Posao

Morate pristati na kompromis ukoliko želite da iskoristite veliku priliku da svoju kreativnost i osećaj za estetiku dobro unovčite ove nedelje. Prolazni zastoj koji se može isprečiti u utorak uspećete elegantno da prevaziđete ukoliko se ne budete suprotstavljali. Krajem nedelje dobićete sasvim nova zaduženja. Dokazaćete sebi a i drugima koliko su velike vaše sposobnosti. Ipak, pazite da se ne zaletite previše jer niste bezgrešni.

Ljubav

Vaše potrebe ovih dana zahtevaju od partnera mnogo tolerancije i strpljenja. Iako se možda osećate umorno, raspoloženje će se promeniti kada od partnera stigne interesantan predlog. Ne razmišljajte previše o tome koliko bi vam nešto prijalo, ne možete znati dok ne probate.

Zdravlje

Blage aritmije.

Devica

Posao

Određene informacije ne dopiru na pravi način do vas pa niste u dobroj poziciji da sagledate sve mogućnosti koje su važne za konačnu odluku. Previše želite a ne postoje prave mogućnosti, morate se nečeg odreći. Vrebate svaku priliku da biste se ponovo nametnuli u radnom okruženju na kome delujete. Do kraja nedelje vaš trud će biti nagrađen.

Ljubav

Potreba da na brzinu dovedete svoj život u red može da vas navesti na brzoplete poteze. Ukoliko je vaša ljubavna veza imala bilo kakvu primesu tajanstvenosti, budite spremni na to da vam, ovih dana, zvezde nisu naklonjene i da svaka tajna preti da postane javna. Budite oprezni.

Zdravlje

Čuvajte se povreda.

Vaga

Posao

Vaše samopouzdanje je na uzlaznoj putanji pa ove nedelje vašim saradnicima nije lako sa vama. Direktnost ne prija drugima, ali je zato vama korisna. Oslušnite maštu, jedna naizgled banalna ideja, dugoročno može biti "bingo" za vas. Informacija koju ćete krajem nedelje dobiti, nosi putokaz u kom smeru ide vaš profesionalni razvoj.

Ljubav

Fokusirani ste na sebe i svoj optimizam, pa vas pesimizam voljene osobe uznemirava i ometa. Izbegavanje susreta nije pravo rešenje, suočite se sa problemom. Izgubili ste onu čarobnu nit koja vas vezuje, pa vreme koje provodite zajedno, ove nedelje, može prerasti u tešku dosadu.

Zdravlje

Prolazna malaksalost.

Škorpija

Posao

Sada je vreme da odbacite nekoliko stvari koje vam već izvesno vreme usporavaju rad. Bilo da je reč o ljudskim resursima ili o projektima, krajem nedelje vas čeka teška odluka kojom se od vas očekuje dobra procena i mudar potez. Ukoliko tražite posao, ova nedelja donosi šansu da se otvori mogućnost prihvatljivog prelaznog rešenja.

Ljubav

Vaš partner ima razumevanja kada je u pitanju vaša mrzovolja. Iskreni razgovori, komplimenti i duge šetnje osvežiće monotoniju u koju ste zapali. Previše zahtevate od svog partnera. Umesto toga, pružite mu malo podrške i nežnosti, jer vas on bezrezervno čuva i voli.

Zdravlje

Bolovi u leđima.

Na sledećoj strani pročitajte za Strelca, Jarca, Vodoliju i Ribe...