Strelac

Kod vas je dosta težak period kada je karijera u pitanju i zbog retrogradnosti Merkura sada treba sačuvati stečene pozicije. Finansije koje dobijete samo vam prođu kroz ruke i prosto se istope. Što se tiče podizanja kredita, sada dobro razmislite o tome. Možda bi bilo bolje sve ostaviti za drugu polovinu aprila kada je mnogo povoljnije. Vrlo je povoljno da vaš porodični nesklad ili neslaganje sada razrešite. Emotivno napokon Uran napušta vašu 5. kuću romantike i ulazi u 6. polje Bika koje će vam dati konkretnije i mirnije aspekte za ljubav, pa ako ste slobodni ljubav se može dešavati u okruženju preko posla. Stresne situacije vas mogu dovesti u nemogućnost funkcionisanja pa se potrudite da nešto promenite.

Jarac

Mnogi Jarčevi sada mogu da unaprede komunikaciju. Venera će biti u vašem polju finansija pa možete imati lepe saradnje i finansijske prilive dok saradnja može biti odlična sa Vagama i Bikovima. Pojedini Jarčevi mogu ići na put zbog posla. Kako će Uran promeniti znak, tako će i vama finansijska situacija zavisiti od jedne Vodolije pa obratite pažnju na to. Mnogi Jarčevi će preko noći promeniti način ponašanja prema partneru jer Uran ulazi u vaše prirodno polje romantike i sve će dobiti jednu drugu priču. Mnogi slobodni Jarčevi sada mogu pronaći ljubav. Čuvajte živce i promenite način ishrane, relaksirajte se i radite šta vam prija.

Vodolija

Vi imate dosta dobar mesec kada su finansije u pitanju. Partner vam može ponuditi dobar ugovor i trebalo bi da ga realizujete. Nije lako sada kada je Merkur retrogradan pa treba da budete dosta vredni, istrajni i oprezni da bi na kraju bio pozitivan ishod. Pojedine Vodolije će baš ovog meseca morati da vrate dugove. Emotivno Merkur je retrogradan pa treba praviti kompromise. Ne preporučuje se ulaziti u ozbiljne veze ili brak. Moguće je da zbog Merkura vaš novi partner bude Riba. Prestoji dosta izazova u ovom mesecu. Stres će biti najveći neprijatelj pa pronađite relaksaciju.

Ribe

Ovo je vreme da budete spremni kako biste iskoristili najpovoljniji mesec za vas. Kako je Merkur aktivan onda bi komunikacija, dogovori, pregovori i neki tajni poslovi mogli da donesu neku veću svotu novca. Jako dobra saradnja može biti sa Strelcem ili sa strancima. Emotivno bi bilo dobro da najpre razmislite o svojim stavovima. Mnoge Ribe mogu upoznati partnera sa znatnom razlikom u godinama. Izbegavajte energetska pića, kafu i sve što je neprovereno. Izbegavajte stres. Relaksirajte se i radite šta volite.

Izvor: astrosudbina.com