Lav

Sada imate podršku svog okruženja dok pojedini Lavovi mogu podići kredit ili zarađivati novac od nekretnina. Mnogo jači možete biti ovog meseca, a što se tiče zarada neki ugovori mogu pojedinim osobama doneti novac. Kako je Merkur retrogradan ipak pazite šta se dogovarate i potpisujete. Uran je od 6. ušao u vaše polje karijere i biće tu narednih 7 godina pa se naoružajte strpljenjem i iznenadnim dešavanjima, komunikacijom i stresom. Što se tiče ljubavi, ovo je sada idealan period na tom polju i može biti komplikovano samo ako vi niste u stanju da volite ili ne želite partnera. Kako će stresa biti, onda se preporučuju šetnje, umirujući napici i sve što vas relaksira i što volite.

Devica

Kod vas je naglašena javnost, sklapanje nekih bitnih ugovora, ulazak u partnerstvo, kako poslovno, tako i ljubavno. Venera je tokom celog meseca u Vodoliji pa će se prosto osećati ljubav u vazduhu preko posla. Pojedine Device će sada baš vredno morati da rade kako bi uspele. Mnogo veće šanse za konkretnu ljubav su bile u februaru dok pojedine Device mogu pronaći partnera sa dosta razlike u godinama. Poslovno ako sklapate neki ugovor onda pazite jer je vaš vladar Merkur retrogradan što nije dobro za vas. Što se zdravlja tiče, Venera je u vašem šestom polju pa može da dođe u obzir vežbanje i način ishrane dok je zdravlje na zavidnom nivou.

Vaga

Kod vas se mnogo bolje situacije dešavaju na poslu i sa zdravljem, pa ako ste hronični bolesnik sada može doći do isceljenja ili u najmanju ruku da se osećate mnogo bolje. Poslovno postoje mogućnosti i naplata novca preko nekih ugovora dok za pojedine ugovore treba paziti šta potpisujete ceo mesec jer je Merkur retrogradan od 5. do 28. marta. Vama nikad nije lako da zaradite novac, vi se uvek dobro pomučite, pa je i sada to naglašeno. Kada je ljubav u pitanju, Venera tranzitira kroz vaše polje ljubavi, flerta i dece pa možete imati neke neobavezne ljubavi ako ste slobodni ili spremni za tako nešto. Uran će biti u vašem polju transformacije, psihe pa bi moglo doći do nekih problema gde se preporučuje da se relaksirate, šetate i radite nešto što vas raduje.

Škorpija

Kod vas je naglašeno polje finansija zbog Jupitera u njemu pa novac prosto dolazi i lako se zarađuje. Da biste uspeli vi sada morate pokrenuti inicijativu i ne možete čekati skrštenih ruku. Kako je Merkur retrogradan, ako imate privatan biznis može doći do zastoja, pomeranja ugovora i nepoštovanja istog. Emotivno vi sada možete imati lep period dok slobodne osobe mogu upoznati novu osobu negde na javnom mestu kao što je kafić  ili tržni centar. Optimizam vam je jako naglašen pa vas to prosto uveseljava. Moguća je nervoza pa se više odmarajte.

Na sledećoj strani pročitajte za Strelca, Jarca, Vodoliju i Ribe...