Užasno su neodlučne

Nebitno radi li se o velikoj odluci poput one – prihvatiti posao ili ne, ili treba odlučiti hoće li večerati ribu ili piletinu, za Vage to predstavlja pitanje života ili smrti. One će sastaviti listu za i protiv i naposletku dobro odvagnuti koja je odluka ispravna.

Mirotvorci su

Sve bi se Vage trebale prijaviti na izbor lepote jer, dragi naši, Vage sve što žele je mir u svetu! Vage će vas uvek naterati da i u svom najvećem neprijatelju pronađete ono dobro, a ako se naše u situaciji da su njeni prijatelji u svađi, učinit će sve da ih pomiri.

Imaju problem s odbijanjem

Iako imaju pretrpani raspored Vage će bez imalo pogovora odraditi poslovni projekt, obavljati porodične obveze i pomoći prijatelju, a kasnije će psovati. I nemojte sada, kada ovo znate, iskorištavati Vage jer, vas one neće znati odbiti.

Ljubomorne su

Osim što su ljubomorne, Vage strahuju da će nešto propustiti. Vage žele imati uvid u sve, u svakom trenutku. Tako kada ne posete koncert, izložbu ili se ne pojave na najboljoj žurci u gradu o kojem svi pričaju, Vage će se ‘žive pojesti’.

Šarmantne su i kokete

Iako retko ko može odoleti njihovom šarmu, ne morate brinuti Vage vas nikada neće prevariti. One su verne i odane.

Trebaju vreme za punjenje baterija

Neki će možda reći da su Vage lenštine no, prava je istina da one s vremena na vreme trebaju vremena za sebe kako bi napunile baterije i spremile se za dalju avanturu i zabavu.

Nastavak horoskopa pročitaje OVDE!