Devica

Posao: Dani velike tenzije su iza vas. Polako se vraćate u rutinu. Pospani ste, dekoncentrisani. To je očekivano stanje, naročito ako ste nedavno pretrpeli veće stresove. Ne obazirite se na ono što je bilo, suvišno razmišljanje o svemu ometa psihički oporavak. Krajem nedelje su mogući kontakti sa osobama koje vam nude nešto što je na granici legalnog.

Ljubav: Partnerski odnosi su vam na poslednjem mestu, jer vam se nameću problemi koji dolaze iz primarne porodice, bilo da se radi o roditeljima ili braći i sestrama. Voljena osoba može pogrešno da shvati situaciju, pa bi bilo korisno da o svemu otvoreno porazgovarate.

Zdravlje: Alergije.

Vaga

Posao: Posao se gomila a vi se u tome sve slabije snalazite. Iako napredujete na mestu gde se nalazite, to nije dovoljno da bi vas motivisalo da se još više potrudite. Sve ono što će vam se ove nedelje dešavati biće u službi onoga što vas čeka u budućnosti. Budite prema svima ljubazni i dobronamerni jer ne znate za šta će vam neko zatrebati.

Ljubav: Bliži se kraj jedne faze. Voljena osoba je raspoložena za značajne promene, a vi to kao da ne uviđate. Malo pažnje partneru i dodatno strpljenje mogu da osveže vezu koja je zapala u kolotečinu. Ukoliko to propustite izvesno je zahlađenje odnosa, a nekima čak i raskid veze.

Zdravlje: Prehlada.

Škorpija

Posao: Puni ste energije. Početak nedelje je obeležen stresnim dešavanjima iz kojih vi izlazite kao pobednik. Dobar ishod vas puni dodatnim samopouzdanjem, pa razmišljate o daljim promenama. Ako se prepustite trenutnom raspoloženju postoji velika šansa da u duhu euforije povučete poteze koji bi vam, dugoročno, naneli štetu.

Ljubav: Privlači vas osoba koja ili nije slobodna ili veza s njom, iz nekog razloga, nije moguća. Tajna prepiska, platonski odnos i maštanje, dovoljni su da se osećate sjajno, kao da ste na talasima zaljubljenosti. Tajna će biti razotkrivena ukoliko se na vreme ne zaustavite.

Zdravlje: Problemi sa sinusima.

Strelac

Posao: Razmišljate kako da poboljšate efikasnost i na brz način se domognete značajne svote novca. Bez obzira na to što situacija može da deluje obećavajuće, ne zanemarujte to da sve što ovih dana otpočnete preti da se završi fijaskom. Ostanite s obe noge na zemlji, naročito ukoliko u svom radu baratate većom svotom novca koja nije vaša.

Ljubav: Podrška partnera postaje naporna jer vas on, na neki način, obavezuje na nešto na šta u budućnosti znate da niste spremni. Osećate se ulovljeno, pa vas taj nesklad u odnosima uznemirava. Na vama je da odlučite da li ste spremni i po koju cenu da se odreknete sopstvene slobode.

Zdravlje: Proverite krvni pritisak.

Jarac

Posao: Dobijate interesantne poslovne predloge. Sve vam zvuči realno i krajnje povoljno, ali rok u kome morate da donesete odluku je prekratak. Iako je sve naizgled povoljno, nije u vašem duhu da donosite važne odluke na brzoplet način. Dok se vi kolebate šansa će proći, a vama će preostati kajanje. Budite odlučni i brzi, rezultati neće izostati.

Ljubav: Zauzeli ste stav od koga ne odstupate ni milimetar. Čekate da druga strana povuče potez kojim bi vaša veza dobila pravo obličje. Iako ste, možda, u pravu, ne bi bilo loše da ipak krenete i vi u susret, čime biste voljenoj osobi dali do znanja da su vam želje obostrane.

Zdravlje: Čuvajte pluća.

Vodolija

Posao: Uhvatila vas je ogromna nestrpljivost. Vi vidite šta i kako dolazi u budućnosti, ali ne razumete kako to da drugi ljudi ne uviđaju isto. Dok se tako nervirate, vreme prolazi, a ništa se ne menja. Potisnuta tenzija i iščekivanje prete da eskaliraju u vidu impulsivne reakcije kojom biste upropastili sve što ste do sada izgradili. Ostanite strpljivi.

Ljubav: Kao i u poslu, tako i u ljubavi, muči vas nestrpljenje. Jednostavno, vi više ne možete da čekate. Srećna vest je da nećete još dugo trpeti, promene stižu u bliskoj budućnosti. Do tada, ostanite smireni i ne donosite prerane zaključke jer mogu biti potpuno pogrešni.

Zdravlje: Bolovi u grlu.

Ribe

Posao: Moguća je ponuda za partnerstvo sa osobom koja vam u život dolazi kao neko ko želi da vas nečemu nauči. Ideja vam zvuči sumnjivo, jer je sve mnogo suviše dobro da bi bilo realno. Intuicija vas ne laže. Bez obzira na to što osoba koja vam se nameće nije prevarant, njen plan nije dovoljno realan da biste se vi nekritički upustili u njegovu gubitničku avanturu.

Ljubav: U partnerskim odnosima vlada zatišje. Voljena osoba deluje sebično i nestrpljivo. Vaša romantičnost, ovih dana, trpi udarce, jer vas okolnosti teraju da situaciju sagledate na realan način. Ne gubite nadu, ovaj period je kratkotrajan i prolazan.

Zdravlje: Proverite hormone.

Izvor: Vecernje novosti