Zašto stati na datumu rođenja? Izgleda da je važan i dan u nedelji kada ste rođeni. Kažu da i on utiče na to da li ćete biti optimistični, brižni, ambiciozni, tihi... Ako ne znate koji je bio dan u trenutku kada ste došli na svet (a mama je nekim slučajem to zaboravila, mada u to ne verujemo), lako to možeš izguglati.

#Ponedeljak

Ako ste rođeni u ponedeljak, pomalo ste osetljivi i emocionalni. Srećom, znate kako najbolje da upravljate svojim osećanjima. Vi ste zaista saosećajna i brižna osoba i uvek ste tu kada ste potrebni voljenim osobama. Porodičan ste tip, ali ste definitivno i "mama" svojim prijateljima. Dok pokušavate da date sve od sebe da svako živi svoj najsrećniji i najzdraviji život, znate da postoji tek malo toga što možete da kontrolišete. Znate da ni vama, a posebno najbližima neće pomoći stalno uplitanje, tako da ste ipak svesni kada treba malo da se odmaknete i pustite ih da žive svoje živote.

#Utorak

Ako ste rođeni u utorak, to znači da ste prilično energični. Vi samo idete i idete i idete… Zapravo vas ne može ništa zaustaviti, jer za "opake" nema odmora. Niste doslovno opaki, ali nećete prespavati pola života ili uludo trošiti dane. Postavili ste sebi mnogo ciljeva, a zahvaljujući svojoj radnoj etici ostvarujete ih brže od većine. Ali, kad stvari ne idu kako je planirano, vaša nestrpljivost podiže svoju ružnu glavu. Bez obzira na to, znate da će se vaš poduhvat i odlučnost isplatiti.

#Sreda

Osobe rođene u sredu izuzetno su znatiželjne. Postavljate mnogo pitanja, jer samo želite da znate zašto je sve tako. Ništa vas neće zaustaviti u potrazi za znanjem - ništa. Prilično ste prilagodljiva osoba, uvek u stanju da razgovarate sa svakim koga sretnete. Možda ste ponekad plašljivi, ali nadoknadićete to svojom sposobnošću brzog učenja. Ne dopuštate da vas išta izbaci iz takta, čemu se drugi dive. Kada vam se nešto ispreči na putu, vi to samo precrtate i nastavite dalje.

OVDE pročitajte za osobe koje su rođene u četvrtak, petak, subotu i nedelju.