Ovan

Vi imate lepa dešavanja sa prijateljima, putovanjima, novim učenjima, idejama. Postoje mogućnosti da stupite u neku novu grupu, pokrenete kreativan rad ili neku idej. Sve što pokrenete vezano za studiranje, širenje filozofije, religije i viših učenja i znanja sada je vrlo uspešno.

Bik

Imate idealne prilike da upravljate finansijama, da podignete kredit, transformišete dosadašnje finansije. Mnoge osobe sada vam mogu pružiti podršku kada je posao u pitanju. Neka osoba od autoriteta će vam dati vetar u leđa. Bitne iznenadne promene se vama dešavaju i svetlost budućnosti vas sada može obasjati.

Blizanci

Kod vas je velika prilika novih ideja, pronalaska, učenja, putovanja, nove filozofije, planovi i to sve uz podršku partnera koji će vam biti vrlo naklonjen. I vama će mnogo lakše biti da se prezentujete i date svoje znanje i umeće do uspeha. Mnogi Blizanci sada mogu imati iznenadnu sreću i uspeh.

Rak

Vama se pruža odlična prilika za neke finansiske transakcije, kredite i rešenje nekih prepreka na putu vašeg uspeha. Svakodnevnica je dosta izražena kroz srećne aktivnosti i ona preti da ne preterujete ni u čemu, a posebno u hrani.

Lav

Idealna prilika da vi pokažete emocije prema vašem partneru, jer mnoge osobe sada baš mogu da se dogovore šta i kako dalje. Pojedine osobe mogu poželeti da imaju dete ili da, ako već  imaju decu, budu bliski i emotivni prema njima. Mnogi slobodni Lavovi sada mogu upoznati potencijalnog partnera.

Devica

Mnoge Device mogu biti emotivne kada je porodica u pitanju i žrtvovati se za jednog roditelja. Čak možete dobiti neku novu viziju ili rešenje kako u svakodnevnici da pojednostavite stvari i okrenete novi list u svom životu. Kako je vaše polje u Vodoliji, onda se taj mlad Mesec može manifestovati da budete srećni ili nesrećni, što opet zavisi od vaše lične natalne karte i aspekata.

Na sledećoj strani pročitajte za Vagu, Škorpiju, Strelca, Jarca, Vodoliju i Ribe...