Nikada nigde ne stižete na vreme? Možda je za to kriv vaš horoskop. Ubuduće za svoje kašnjenje možete okriviti zvezde, a vaši prijatelji će vas definitivno "razumeti".

Evo koji horoskopski znaci nikada, ali baš nikada ne stižu na vreme!

Lav

Teško je za poverovati ali, iako baš uvek kasne, Lavovi to zaista na rade namerno. Najčešće im pri izlasku iz kuće padne na pamet još sto drugih stvari koje su zaboravili uraditi zbog čega nikada ne uspeju izaći u planirano vreme.

Blizanci

Osobe rođene u ovom znaku sklone su sanjarenju zbog čega često izgube pojam o vremenu, pa kasne. Zadržati ih može i zanimljivo društvo.

Ovan

Ovnovi žive modernim, užurbanim tempom i glavni razlog zbog kog uvek kasne je njihov pretrpan raspored. Ovnovi ne izlaze iz kuće samo radi jedne obaveze, već ih u danu vole natrpati i više no što ih stane, pa na nijednu od njih ne stižu na vreme.

Rak

Rakovi najčešće kasne namerno i to zato što ne smatraju da je važno doći negde točno u dogovoreno vreme. Naravno, njihov ležeran pristup prema životu mnogima je neshvatljiv zbog čega ih ljudi često doživljavaju kao nedobudne, pa čak i lenje osobe.

Izvor: Index.hr