Lav

Februar pripadnicima ovog znaka donosi lepe momente sa partnerom i važno je da ih sada iskoristite kako biste učvrstili vaš odnos. Bilo bi dobro da što više vremena provodite zajedno, u zajedničkim aktivnostima i zabavi, a ukoliko možete da priuštite i zajednički odmor, kraće putovanje, to bi bilo sjajno. Krajem meseca, otvaraju se prilike za zajednička interesovanja, pa će vas to još više zbližiti. Ukoliko ste slobodni, nećete želeti da se vezujete po svaku cenu, već ćete želeti da se posvetite nekoj posebnoj osobi, koja odgovara vašim kriterijumima. Ipak, osoba koju ćete poželeti neće želeti da se vezuje i to će vam predstavljati problem. Pričuvajte se razočaranja.

Devica

Device će tokom februara uživati sa partnerom u romantičnim momentima i zajedničkim planovima. Ovo je period kada možete da ostvarite sve što ste planirali, možda zajednički život, decu ili brak, sada je pravo vreme za to. U drugoj polovini meseca biće prilike za sjajne, romantične momente i zajedničke aktivnosti. Potrudite se da organizujete i neko iznenađenje, kako biste rasplamsali vašu ljubav. Slobodni pripadnici ovog znaka u svom životu žele jednu osobu, ali moraju da se potrude oko nje. Pokažite svoje emocije i zainteresovanost, druga strana će to ceniti. U protivnom, izgubićete priliku koju ste dugo želeli, a nećete je dobiti ponovo.

Vaga

Vagama februar donosi nemire i nesuglasice sa partnerom i ceo period je prilično izazovan za vas. Partner je nezadovoljan, jer mu ne posvećujete dovoljno pažnje i izbegavate obaveze. Na vama je da vidite kako ćete to rešiti i da li ćete se potruditi ili prepustiti stvarima da idu svojim tokom. Malo je potrebno truda da stvari budu mnogo bolje, ali opet, sve je do vas. Kraj meseca ipak donosi olakšanje u vašem odnosu, pa probajte da do tada budete skladni. Ukoliko ste slobodni, upoznaćete osobu koja je poprilično slična vama i potrudićete se da joj privučete pažnju. Sledi vam lep period sa njom, ukoliko se potrudite.

Škorpija

Pripadnicima ovog znaka februar donosi povremene rasprave sa partnerom, nesuglasice i nervozu. Važno je da razgovarate o tome i pripazite da ne budete previše tvrdoglavi, jer u svemu ovome, vaša je krivica najveća. Zapostavili ste partnera, znate to i sami. Nemate strpljenja za njega i njegove probleme, gubite svoj kredibilitet, a kada budete postali svesni toga, nećete neke stvari moći da vratite. Zato obratite pažnju na svoje postupke. Ukoliko ste slobodni, sledi vam zaljubljivanje u neobičnu i jako interesantnu osobu, koja će vas bukvalno oboriti s nogu. Ostanite prisebni, i odigrajte ovo na pravi način, kako vi samo umete.

Na sledećoj strani pročitajte za Strelca, Jarca, Vodoliju i Ribe...