Pogledajte šta vam zvezde preporučuju na polju ljubavi, posla i zdravlja...

Ovan

Ljubav

Trenutno ste u svom najjačem osvajačkom zanosu. Period ljubavnih prilika, bilo da su one vezane za kratkotrajne avanture ili neke trajnije odnose se nastavlja i dalje. Nije problem u ovom periodu započeti emotivnu priču, ali je jako bitno na kakvim je osnovama ona postavljena – ukoliko je samo strast i hemija u pitanju, šanse za trajnost nisu naročite. No, ukoliko su u pitanju i zajednička interesovanja, isti pogledi na život i uklapanje onda je itekako moguće da ste pronašli osobu sa kojom ćete se uskladiti na duže. Zauzeti imaju jaku potrebu za promenama – potrudite se da promenite nešto u odnosu sa osobom koju volite, a ne da tražite uzbuđenja sa strane…

Posao

Jedna brza i dešavanjima ispunjena nedelja je pred vama, što će vam sa jedne strane izuzetno prijati jer ste u periodu kada ništa ne možete da čekate i kada nemate strpljenja. Svoju eksplozivnost ipak kontrolišite jer će biti par situacija u kojima ona može izbiti. Neke promene u dogovorima mogu vas izbaciti iz takta, a u ovoj nedelji mogući su i problemi sa tehnikom i papirima. Spremite se da rešavate situacije u hodu. I pored napetosti, jedna nedelja sa mnogobrojnim prilikama je pred vama.

Zdravlje

Osetljivi ste na viruse, prehlade a posebno su ugroženi sinusi. Stariji Ovnovi mogu imati problema sa zubima. Mogućnosti povreda u brzini ili nepažnji.

Bik

Ljubav

Bilo da ste slobodni ili zauzeti, bilo da ste to planirali ili niste – Mars u vašem polju tajni radi sve u šesnaest I može Bikovima otvoriti mogućnosti ulaska u tajnu, najpre seksualnu i strasnu priču. Ukoliko ste zauzeti – razmislite dobro pre nego što se upletete u nešto što će vam definitivno dodatno zakomplikovati život – odnos sa stalnim partnerom je ionako skokovit – zar vam zaista treba još jedan razlog za brigu i nerviranje? A slobodni? Komunikacija sa jednom osobom se brzo razvija i vi kao da ne možete da prepoznate sebe – sva opreznost i strpljivost su nestali kod vas i trenutno vas jedino vuče luda želja da nešto što pre pokrenete. Pa ako je tako onda neka vam je sa srećom…

Posao

Red nekih sitnih distrakcija i problema, red odličnih poslovnih prilika. Ovo prvo je potpuno normalno i to je sastavni deo života, a uostalom, rešićete sve. Ovo drugo hvatajte što pre jer neke prilike ne trebate i ne smete propuštati. Više obratite pažnju na papire jer su tu mogući manji problemi, a nemojte da se iznenadite ukoliko dođe i do promena u dogovorima u poslednjem trenutku, kao i do neposlušnosti od strane računara, mobilnog telefona ili tehničkih sredstava koja su vam potrebna za rad.

Zdravlje

Zdravstvena situacija je solidna. Brige i stres mogu vam povremeno doneti prolaznu glavobolju.

Blizanci

Ljubav

Naglašena je uzburkanost u emotivnim vezama i brakovima i u prvoj polovini nedelje treba se čuvati reči izrečenih u besu, brzini, impulsivno – jer one mogu naškoditi odnosu sa voljenom osobom. Neki od vas mogu čak na prečac doneti odluku o prekidu. Da li je prekid trajne prirode ili ne, to je već pitanje – ali svakako treba dobro razmisliti pre stavljanja bilo kakve tačke, pogotovo ako to radite u besu. Drugi deo sedmice svakako donosi smirenje. Oni koji su slobodni imaju mnoštvo prilika. Neko vam se vrlo uporno i vrlo simpatično udvara i verovatno ne žali ni novca ni truda da vam pokaže svoje interesovanje. Možda biste trebali da date šansu ovoj osobi?

Posao

Moći ćete više da se opustite i bolje funkcionišete u drugom delu sedmice. Do tada – očekujte napetih par dana u kojima ćete biti stisnuti rokovima, u kojima ćete morati da funkcionišete onako kako niste navikli, u kojima ćete nervirati saradnike ali i oni vas. Gledajte da u ovom periodu ne napravite greške za koje će vam posle trebati mnogo vremena da ih ispravite. S druge strane – neko vam nudi dobru poslovnu šansu ili želi da vas zainteresuje za saradnju. Pregovori u drugom delu sedmice.

Zdravlje

Slaba tačka su zglobovi, naročito kod starijih Blizanaca. Mogućnosti za povrede. Takođe, potrebno je više opreza u saobraćaju i prilikom obavljanja fizičkih aktivnosti.

Rak

Ljubav

Ne zaboravite da u ovu sedmicu ulazite sa potpunim pomračenjem svog vladara – Meseca – što itekako može doneti i napetost i nervozu i promenljiva raspoloženja i onaj osećaj da ste pritisnuti, da više ne možete da izdržite I da što pre morate napraviti neki potez, presecanje. Ovakvi osećaji držaće vas sve do polovine nedelje i zato je jako bitno da oni u emotivnim vezama i brakovima ovo prepoznaju i pokušaju da naprave neki kompromis. I u sebi i u odnosu sa voljenom osobom. Oni koji su slobodni – postoji izuzetno jaka hemija sa nekim i moguće je da ćete joj se u ovoj nedelji i prepustiti, iako ste svesni da to možda i nije baš onakva priča kakvu biste vi želeli…

Posao

I početak poslovne nedelje može biti dosta napet. Moguća su neslaganja sa saradnicima, problemi sa papirima i u dogovorima, promene u poslednjem trenutku koje vas izbacuju iz takta. No, ovo je prolazna faza nakon koje dolazi smirenje, pa nemojte da dozvolite da u vama preovlada nervoza, bes – a pogotovo nemojte u ovim danima donositi bilo kakve značajnije odluke. I pored ovakvih situacija vaša pozicija I radno mesto su stabilni, a može se pojaviti I nova ponuda u drugom delu nedelje.

Zdravlje

Stariji Rakovi će imati probleme sa kostima, zglobovima, reumom. Mlađi će biti napeti a moguće je i da ih potkači manja prehlada.

Na sledećoj strani pročitajte za Lava, Devicu, Vagu, Škorpiju, Strelca, Jarca, Vodoliju i Ribe...