Nova, 2019. godina je počela lepo, sa zanimljivim astrološkim promenama. Nakon što je Mars ušao u svoje sedište, znak Ovna, sada je i Venera, planeta ljubavi, emocija, partnerskih odnosa, umetnosti, lakoće i uživanja, ali i materijalnih stvari, ušla u znak Strelca, u kome će ostati do 3. februara 2019. godine. Jedno je sigurno, biće ovo veoma zanimljiv period!

U nastavku saznajte, kakve promene donosi Venera u Strelcu.

Nakon intenzivnog perioda Venere u Škorpiji, perioda rešavanja emocionalnih odnosa, ali i sagledavanja sopstvenih emocija, zaranjanja u sopstvene dubine i hvatanja u koštac sa sopstvenim nemirima, sada je vreme da odahnemo.

Venera u Strelcu donosi dozu optimizma, avanture, zanimljivih dešavanja i raspoloženje. Udružena sa Jupiterom, drugom srećnom planetom, koja se takođe nalazi u Strelcu, naglašava osobine ovog znaka, a to su širina, vedrina, sloboda i kosmopolitski duh. Ovakva Venera nam može doneti mnogo zanimljivih stvari i dešavanja, ukoliko tu energiju usmerimo na pravi način. Šta je to što možemo da očekujemo?

Venera u Strelcu pruža velike mogućnosti za stupanje u ljubavne odnose, ali i prilike za zaradu, rast samopouzdanja i vrednosti. Pod uticajem ovakve Venere, nećemo se plašiti da istražujemo i sloboda je ono što će nam u tom trenutku biti najvažnije. Kako kažu, cilj je putovanje a ne destinacija, pa će optimizam, avanturistički duh i vedrina biti naglašeni.

Ovo je tranzit koji privlači više, i još više. Jupiter je planeta koja širi, pa će sve ono što donosi Venera sama po sebi, a to su ljubav, uživanje, novac i vrednosti, biti još naglašenije. Akcenat je na avanturi, upustiti se u nepoznato, probati nešto za šta ste mislili da je nemoguće, jer zaista, ko zna zapravo šta se može desiti?

Nastavak horoskopa pročitajte na sledećoj strani...