Lav

Januar 2019. godine donosi napredak u karijeri. Drugi ljudi sastavni su deo vašeg puta prema uspehu, zato pripazite kako se ponašate prema osobama iz okruženja, članovima porodice, prijateljima i strancima. Nemojte nikoga podceniti, nikad ne znate kada vam neko može pomoći. Pripremite planove i zadatke, jer vi ne odustajete i uprkos usponima i padovima tokom ovog meseca, vi ćete svoje ciljeve uspešno ostvariti. Krajem meseca Merkur je u opoziciji i tada morate biti oprezniji, jer biste se mogli suočiti sa lažima, greškama i nesporazumima. Ako razmišljate na logičan način, videćete kroz to i moći ćete primereno i reagovati. Novac neće dolaziti neometano, moguća su odlaganja i zakašnjenja. To se može odraziti na posao. Ipak, imaćete podršku porodice.

Devica

Januar 2019. godine je period bez pomaka u karijeri. Mogli bi se suočiti s dosta nervoze, ali ne gubite razum! Sve to je privremeno. Već oko 4. januara pribraćete se i uzeti vremena za razmišljanje o svim aspektima u svom životu. Od 5. do 24. januara Merkur pravi pozitivan aspekt, pa je taj period odličan za komunikaciju, pregovore i za razradu planova. Nove prilike će vam se ukazati. Neke Device biće društveno aktivne i učestvovati u raznim organizacijama. Možda ćete ići na put, koji isto tako, može donijeti korist za razvoj karijere. Najviše energije trošićete na porodična pitanja. Osobe kojima ste vi pomogli u karijeri, sada vam neće uzvratiti pomoć i podržati vas, ali to vas neće obeshrabriti. Uz odlučnost i naporan rad ostvarićete svoje ciljeve. Finansijskih poteškoća nećete imati, zato što jako dobro znate kako opstati u kriznim vremenima. Povoljan je period za umetnike.

Vaga

Karijera neće biti u prvom planu tokom januara 2019. godine budući da ćete biti zaokupljeni porodičnim pitanjima. Karijera će morati čekati dok ne ostvarite stabilnost u ljubavnom i porodičnom životu. Merkur prolazi kroz tri znaka. Kroz Strelca prolazi 5. januara i to je povoljan period za komunikaciju. Od 5. do 24. januara Mars pravi težak aspekt. U tom periodu budite oprezniji u komunikaciji i akcijama koje poduzimate. Možda će vas neko pokušati kontrolisati lažima, a može doći do grešaka i nesporazuma. Nakon 24.januara ponovo ćete s lakoćom moći komunicirati. Puno truda ćete ulagati u posao, a rezultata neće biti na vidiku. Nemojte klonuti, jer to je privremeno stanje. Ovo jednostavno nije povoljan mesec za razvoj posla. Novčana situacija je dobra, ali mogući su nepredviđeni troškovi.

Škorpija

Posao vam tokom januara 2019. godine nije u mislima. Za sada karijera pada u drugi plan. Ipak, dobićete na vremenu i razraditi strategiju i nove planove. Društveni život bit će ključan za ostvarenje uspeha u svemu što preduzmete. Moraćete doneti neke važne odluke koje će se odraziti pozitivno na vaš život. Morate izaći iz svog oklopa. Nemojte se stalno oslanjati na druge ljude i očekivati da vam pomognu da se izvučete iz onog što vam se čini nemoguće. Finansijska situacija biće zadovoljavajuća, budući da sve ide po planu. Dobitak dolazi od prethodnih odrađenih poslova ili investicija za koje ste mislili da vam neće biti isplaćeni. Nakon 24. januara dolaze dobre prilike i to je povoljan period u kom bi vam se moglo posrećiti ako uplatite listić za loto. Nakon svega, Škorpije su poznate po tome da koriste skrivene energije, bez da su toga svesni. Sve je moguće, samo trebate pokušati!

Na sledećoj strani pročitajte za Strelca, Jarca, Vodoliju i Ribe...