Ako verujete u zvezde, možda će vas zanimati šta donosi ljubavni horoskop za drugi deo januara - da li vas čekaju suze, ili luda zaljubljenost?

Ovan

Malo ćete se dublje zamisliti o svojim emotivnim potrebama i upoređivaćete to sa onim što dobijate. Bićete snažni i sigurni u sebe, ali ćete emocije ipak pokazivati sa zadrškom. Za to nemate razloga.

Bik

Opet ćete se fokusirati na skriveno u odnosima. Zanimaće vas tajne, a neki će pokrenuti nepotrebne tračeve. Niste sigurni kako da se postavite u jednom odnosu. Zato ćete balansirati između povučenosti i otvorenosti prema drugima.

Blizanci

Balansiraćete između potrebe za samoćom i atraktivnih poziva za izlaske. Povedite se za unutrašnjim glasom. Jedan izlazak biće dobar, a tu će biti i mali izazovi povezani sa stilom zabave i ishrane.

Rak

Zanemarićete sentimentalnost i uhvatićete se u koštac sa realnošću. To će biti zdravo, a poboljšaće vaše odnose. Ono što vas trenutno muči sročićete u sebi u pametan govor, ali ipak ga prvo prespavajte.

Lav

Iz dana u dan prepoznajete da vas voljena osoba podržava i voli, pa ćete je nagraditi malim poklonom. Nastavlja se vaša pozitivna i ispunjavajuća ljubavna faza kad će mnogi osetiti sreću i zadovoljstvo. Mnogi će biti srećni.

Devica

Zanemarićete nerealne zahteve druge strane i pokušaćete da zrelijim pristupom dovedete stvari u red. Doduše, možda ćete se osećati kao da ste u autu, izbačeni iz igre. Ne tugujte zbog toga, jer će proći kako je i došlo. Biće bolje.

Na sledećoj strani pročitajte za Vagu, Škorpiju, Strelca, Jarca, Vodoliju i Ribe...