Astrolozi tvrde da 2019. godina – nakon tri napete i turbulentne godine – donosi dobre i puno mirnije vibracije.

Svaki horoskopski znak očekuju dve velike stvari sledeće godine…

Ovan

Već dugo se zanimate mišlju da ćete napisati knjigu, početi da pišete blog ili pokrenete neki drugi veliki projekt? Onda je 2019. tvoja godina! Zvezde dobro izgledaju za sve šta ćete započeti i velika je verovatnoća da će vam sve uspeti! Osim toga, pomračenje sunca 2. juna najavljuje veliku privatnu promenu. Možda je reč o potomku ili novom partneru.

Bik

U 2019. godini sve će se vrteti oko vašeg doma – naime, sve će se promeniti. Ako već dugo planirate da se preselite ili kupite nekretninu – pravo je vreme! Kako bi vam novi početak zaista uspeo, izbacite iz života sve ljude koji vam ne čine dobro. Dakle, ako vam je od nekoga muka u želucu, nemoj se libiti da prekinete kontakt.

Blizanci

Sledeće godine očekuje vas novčani blagoslov. Ako ste ove godine možda imali neke financijske probleme, ubrzo će nestati. Biće dobre šanse i uslove da sledeće godine investirate novac u nešto smisleno. Ali, nemoj da pregovarate o plati u martu– tek krajem meseca i nakon toga će ti zvezde biti naklonjene.

Rak

U martu će kod osoba rođenih u znaku Raka doći do poslovnih promena – novi izazovi, novi šef ili čak možda novi posao. Dobra vest: bez obzira šta će se promeniti, promeniće se nabolje! Kad je reč o ljubavi, 2019. godine ćete primetiti da treba puno truda da se održi veza kako treba. Uopšteno ćete se izvući iz svake krize – jači i pozitivniji.

Lav

2019. godina će za rođene u znaku Lava vazduh biti prepun ljubavi. I to cele godine! Svejedno jeste li sami ili zauzeti: neko će vas jako usrećiti. Ali, morate da pazite da ne „zaspite“ na poslu – naprotiv, preuzmite odgovornost!

Devica

Nemate novac na računu? 2019. godine će se to promeniti! Ili u obliku povećanja plate ili pametne štednje. Primetićeš da će se neki ljudi distancirati od tebe – bez brige, niste vi krivi za to, a oni će se brzo vratiti.

OVDE pročitajte za Vagu, Škorpiju, Strelca, Jarca, Vodoliju i Ribe!