Kraj je godine, pa je pravo vreme da sumirate utiske iz ove koja je na zalasku, ali i da donesete neke važne odluke.

Evo nekoliko novogodišnjih odluka koje bi svaki horoskopski znak trebalo da usvoji.

Ovan - Naučite da budete strpljiviji

Ovnovi su često nestrpljivi i brzopleti, zbog čega vrlo često nemaju strpljenja da završe nešto što su započeli. Novogodišnja odluka o strpljenju za Ovnove bi mogla biti najvažnija.

Bik - Naučite da cenite ono što imate

Bikovi se toliko bave stvarima koje bi hteli da imaju, da često zaborave da budu zahvalni za ono što već imaju. Zbog toga su često i nezadovoljni jer stalno jure za novim stvarima koje još nisu njihove.

Blizanci - Usporite

Blizanci uvek nekamo žure i ganjaju što više stvari odednom, zbog čega su često pod stresom. Novogodišnja odluka o usporavanju je idealna za ovaj znak.

Rak - Gledajte na stvari pozitivnije

Ovaj znak je sklon pesimizmu, a upravo je beg od pesimizma savršena odluka za Rakove. Obrišite iz života ljude koji vas deprimiraju i okružite se pozitivom.

Lav - Slušajte druge

Lavovi su lojalni prijatelji, ali često loše slušaju druge i na tuđe probleme odgovaraju svojim. Zato je to savršena novogodišnja odluka za Lavove baš to - slušati druge.

Devica - Zauzmite se za sebe

Uvek spremne da pomognu drugima, Device često postaju tuđi otirač i neko koga drugi vole da iskorišćavaju. Novogodišnja odluka o zauzimanju za sebe je za Device put u mnogo sretniji život.

Na sledećoj strani pročitajte za Vagu, Škorpiju, Strelca, Jarca, Vodoliju i Ribe...