Vaga

Ulazite u mirniju ljubavnu fazu. Veza u kojoj se nalazite počinje da liči na ostale, ali vi ste srećni. Samci će ljubav možda naći na sportskom terenu, a neki na radnom mestu. Obe opcije su jednako dobre.

Škorpija

Verovatno ćete sa dragim prijateljem podeliti brige svog ljubavnog života i tako olakšati sebi stvari. Neke tajne tako bi mogle isplivati na površinu i razjasniti ono što vas je do nedavno mučilo.

Strelac

Vaš partner se oseća dobro, ali vama sve vreme kao da nešto nedostaje. Razmislite o tome šta vas muči, možda se neki drugi problemi odražavaju na ljubav. Ipak, u narednim danima postajaćete sve više svesni da nestaju blokade koje su vas mučile u ličnim odnosima.

Jarac

Magla koja vas je činila pomalo izgubljenim nestaje. Sve je više optimizma i vere u lepši ljubavni život. Polako će dolaziti do sve više harmonije, a vi ćete biti sve zadovoljniji. Stvari se odvijaju onako kako treba.

Vodolija

Na miran način pokušaćete da prevaziđete period emotivne praznine. Neki će se posvetiti hobijima. Vaša ljubavna pozicija nije zavidna. Znate da sve ovo može bolje, ali vam okolnosti, ljudi i događaji sada to ne dopuštaju.

Ribe

Manje ćete prigovarati, pa će vaš partner postajati sve srećniji i zadovoljniji, a na kraju i vi sami. Ipak, osećate kako se stvari više ne odvijaju glatko kao nekada. Nije to ništa, samo treba pokazati zrelost.

Izvor: Ehoroskop