Ovan

Bez mnogo pompe vi ćete prihvatiti nečije udvaranje. Mudro ćete pustiti neka druga strana priča. Moguće je da će vas prijatno iznenaditi jedna mlada osoba koja vam je naklonjena. Budite otvoreni za novu ljubav.

Bik

Pred vama su dani koji bi mogli biti bogati ljubavlju ili zadovoljavajućim društvenim životom. Ako još niste našli osobu iz svojih snova, pogledajte dobro oko sebe dok ste na poslu. Neko vam šalje romantične signale.

Blizanci

Tokom ovih dana osećate da se vaš ljubavni život pokreće sa mrtve tačke na bolje. Nećete se dvoumiti ako želite da izrazite svoja osećanja. Bez obzira na provokacije, vi ćete pobediti u igri ljubavi. Ostanite svoji i prirodni.

Rak

Oni u vezama verovatno će obnoviti svoju bliskost na lep i nžan način. Oni koji su još sami, služiće se intuicijom i maštom. Vizualizujte svoju srodnu dušu, jer Univerzum ispunajva iskrene želje.

Lav

Bićete slatkorečivi i laskaćete svakome koga sretnete. Ovo je odličan period za one kojei imaju simpatiju i žele da započnu romantičnu vezu. Kod zauzetih napokon će nestati ljubavne prepreke i praznine koje su ih mučile. Sa velikom nadom ulazite u bolju ljubavnu fazu.

Devica

Dok će vaš partner sve videti ružičasto, vi ćete biti fokusirani na probleme. Pokušajte gledati pozitivno na vaš odnos. Iako ćete vi biti prilično osetljivi i skloni analizama, objektivno se vaš privatni život poboljšava.

Na sledećoj strani pročitajte za Vagu, Škorpiju, Strelca, Jarca, Vodoliju i Ribe...