Strelac

Za Strelčeve koji su u vezi, ovo će biti pomalo stresan period, kada je u pitanju njihova veza, i odnos sa partnerom. Došao je momenat, kada će sve stvari izaći na videlo, sve ono što vam smeta, što zamerate partneru, ali i on vama. Preispitivanje vaše veze je došlo na red, i to nije loše, jer će se sada videti, koje veze imaju kvalitet da opstanu, a kojima je nažalost došao kraj. Sve što ne valja, sada će se završiti, i to je dobro, jer nema potrebe da održavate odnos koji nema perspektivu, Slobodnim Strelčevima sledi period kada će upoznati jednu neobičnu, intrigantnu osobu, koja će im privući svu pažnju. Ovo je dobar momenat, jer ćete konačno sresti osobu kakvu zaslužujete, i koja je baš po vašoj meri. Nemojte pomisliti da je ona previše za vas, samo ne vidite sebe u pravom svetlu.

Jarac

Jarčevi koji su u vezi ili braku, imaće poprilično miran period. Sada je dobro vreme da se posvetite vašem odnosu, i porodici, ukoliko je imate. Tokom ovog meseca, možete ostvariti čak i poslovnu saradnju sa partnerom, a partnerski odnos koji budete ostvarili sa njim, može doneti dobre rezultate. Partner je neko na koga se možete osloniti, i to bi bila sjajna emotivno- poslovna saradnja. Tokom druge polovine meseca, može doći do trzavica i nerazumevanja, ali ne podležite ljubomori, jer nema potrebe da sada pravite probleme u vezi. Za Jarčeve koji su slobodni, sledi period kada ćete poželeti da se vratite bivšem partneru, i tražićete sve načine da to i ostvarite. Pre nego što se upustite u to, stavite emocije sa strane i uključite razum, i razmislite koliko je to pametan korak.

Vodolija

Vodolije koje su u vezi, tokom ovog perioda mogu osetiti emotivno nezadovoljstvo, i stalno će preispitivati svoj odnos sa partnerom. Da li je to subjektivni doživljaj ili imate razloga za to, sada je manje važno, jer je najbitnije da što pre pronađete mir. Partner je pomalo zahtevan, ali nađite meru, i umesto da se date u potpunosti, okrenite se sebi. Jedino ako budete zadovoljni sobom, bićete dobri i za partnera. Ukoliko ste slobodni, ovo je period kada možete upoznati zanimljive osobe, a pitanje je da li ćete ući u avanturu ili ozbiljnu vezu. Sve u suštini zavisi od vas, i vaših želja i potreba. Svakako, posvetite se druženju i izlascima, jer ćete najpre preko prijatelja upoznati pravu osobu.

Ribe

Pripadnici znaka Ribe, koji su u vezi, imaće lep period sa partnerom, sa kojim treba da provodite više vremena, i posvetite se vašem odnosu. Može se desiti da se pojavi neki problem ili pitanje, koje prećutkujete oboje već duže vreme, ali sada je momenat da se to reši. Nakon toga ćete odahnuti oboje, i shvatiti da nije sve tako loše, kao što ste mislili da će biti. Potrebno je da gradite vaš odnos, i da shvatite da nema mesta tajnama, jer sledeći put kada budete nešto gurali pod tepih, nećete tako lako moći da rešite. Slobodni pripadnici ovog znaka imaju udvarače, ali ne žele da se upuste u bilo kakav odnos. Zanemarite predrasude, kao i strah od neuspeha i odbacivanja, ovo može biti vrlo dobra priča, ukoliko dozvolite toj nekoj zanimljivoj osobi da vam se približi.

Izvor: mogujatosama.rs/astrosudbina.com