Lav

Lavovima koji su u vezi ili braku, tokom januara meseca veza će biti na testu. Niste zadovoljni partnerom i pažnjom koju vam pruža, i sada je došlo vreme za preispitivanje. Razmislite dobro koji ćete korak načiniti, jer će on biti trajan. Vreme je za promene, bilo da je prekid veze u pitanju, bilo da je rad na vašem odnosu. Slobodni Lavovi će tokom januara blistati, pa će biti obasipani pažnjom suprotnog pola. Iskoristite to i dobro se zabavite, ali sa nekim ozbiljnim pričama sačekajte. Trebalo bi da budete potpuno sigurni u ono što želite, stoga se ne zalećite odmah.

Devica

Pred Devicama koje su u vezi ili braku, sledi jedan lep ljubavni period, pun uživanja sa partnerom. Postoji mogućnost i da zajedno odete na kraći put, ali svakako iskoristite svaki momenat za uživanje. Konačno su među vama stvari došle na svoje mesto, imate svu partnerovu podršku i ljubav, tako da možete da odahnete. Za Device koje su slobodne, predstoji zanimljiv i pomalo nemiran mesec. Brojne osobe će vam se pojaviti u životu, samo je pitanje na koga ćete obratiti pažnju. Neki od vas će pasti u zagrljaj osobe koja vas već duže vreme želi, i to najverovatnije sa posla. Takođe, može se desiti da neko vaše prijateljstvo preraste u ljubav. Svakako, mnogo zanimljivih dešavanja je pred vama.

Vaga

Pred Vagama koje su zauzete, januar će biti pomalo naporan mesec, kada je komunikacija sa partnerom u pitanju. I kada nemate problem, kroz lošu komunikaciju, vi ga možete stvoriti, i to vas nervira i zamara. Sada bi bilo dobro da ne pokrećete nikakva značajna pitanja po vašu vezu, već pustite da prođe period. Ne trudite se da partnera ubedite u nešto, jer će vam se mišljenja mimoilaziti u velikoj meri. Pripazite, da izlaz iz situacije ne potražite u zagrljaju druge osobe, jer vam afera sada ne može doneti ništa dobro. Slobodne Vage će u ovom periodu imati poteškoće da upoznaju osobu koja im odgovara, ali ne treba da očajavaju, jer je to samo privremeno. Vaše vreme tek dolazi, jer za pravu osobu, morate imati malo strpljenja.

Škorpija

Škorpije koje su u vezi ili braku, imaće lep i romantičan period sa partnerom. Dajte sve od sebe, da stvorite prijatnu atmosferu i provedete lepe momente sa voljenom osobom. Tokom ovog meseca, možete napraviti zajedničke planove za budućnost, a možda to budu čak i zajednička finansijska ulaganja, jer je sada sjajan period za to. Partner će ceniti vaše zalaganje, pa će odgovoriti istom merom. Jedini problem koji vam se može stvoriti u toku ovog meseca su neki vaši ljubomorni ispadi, i nepoverenje, ali za to nema razloga, a samo vas može stvoriti problem. Slobodne Škorpije tokom januara mogu sresti osobu, koja je vrlo interesantna, i to najverovatnije tokom izlazaka i druženja. Pripazite da ne krenete naglo u tu priču, jer ćete odbiti tu osobu od sebe, a nećete stići da pokažete svoje prave kvalitete.

Na sledećoj strani pročitajte za Strelca, Jarca, Vodoliju i Ribe...