Biće ovo prilično turbulentan i zahtevan period na emotivnom planu, retko koji horoskopski znak će biti pošteđen trzavica, nezadovoljstva, ozbiljnog preispitivanja postojećeg odnosa, ali i povećanih šansi za flert, avanturu i paralelne veze. Saznajte šta očekuje vaš znak u januaru 2019. godine.

Ovan

Januar mesec donosi turbulencije pripadnicima ovog znaka koji su u vezi ili braku. Potreba za avanturom i akcijom, navešće vas da uđete u neke nedozvoljene, tajne odnose, koji vas mogu koštati vašeg odnosa sa voljenom osobom. Partner će pokazati ljubomoru, ovog puta sa razlogom, što će vas dodatno gušiti i gurati u avanturu. Probajte da razmislite i stavite na papir, šta želite, šta je ono što je dobro u vašoj vezi, a šta je loše, i koliko vredi boriti se. Potrebno je da se odlučite i rešite to sami sa sobom da li ćete biti slobodni ili verni. Slobodnim Ovnovima sledi poznanstvo sredinom meseca, preko prijatelja, koje može biti interesantno, ukoliko ste otvoreni za nove ljude.

Bik

Tokom januara privlačiće vas mnoge osobe, a ukoliko ste u vezi ili braku, to može biti pogubno po vaš odnos. Strasti će biti naglašene, ali je savet da se ipak suzdržite, jer i mali flert može izazvati buru emocija. Iako će prilika biti na pretek, potrudite se da ih zaobiđete. Slobodni Bikovi će imati priliku za flert na poslu ili poznanstvo sa zanimljivom osobom, preko kolega ili poslovnih partnera. Svakako, zanimljiv period za sve pripadnike ovog znaka.

Blizanci

Pred Blizancima je jedan zanimljiv mesec, kada je u pitanju ljubavni život. Vazdušni, nestalni znak, sada će imati potrebu za sigurnošću i nekom ozbiljnom pričom. Ukoliko ste u vezi, velika je mogućnost da ćete poželeti brak, a nekim od vas će se to i desiti. Potrebna vam je toplina i sigurnost, i to ćete tražiti u partneru. Ukoliko ste slobodni, sledi zaljubljivanje, i potpuna opsesija jednom osobom, koju možete upoznati preko prijatelja. Stoga, tokom ovog meseca ne zaobilazite zabave i druženja. Za sve pripadnike ovog znaka, javlja se mogućnost ulaska u zabranjenu vezu, pa bilo da ste zauzeti ili slobodni, izbegavajte to.

Rak

Rakovi koji su u vezi ili braku, imaju izazovan period pred sobom, kada je ljubav u pitanju. Januar će doneti neka pitanja, koja se dugo plašite sebi da postavite. Mnogi od vas će shvatati da u njihovoj vezi više ne postoji ljubav i strast, i da ne postoji način da se vrati interesovanje za partnera. Imajte na umu da rešenje svakako nije beg u drugu vezu, tajnu naravno, jer vam afera može doneti samo još jedan problem više. Najbolje bi bilo da budete skroz otvoreni sa partnerom, i kakva god da je situacija, rešite je što pre. Slobodnim Rakovima sledi period zaljubljivanja, ali i flerta, zabave i druženja. Privlačni ste suprotnom polu, pa iskoristite ovaj period.

Na sledećoj strani pročitajte za Lava, Devicu, Vagu, Škorpiju, Strelca, Jarca, Vodoliju i Ribe...