Strelac

Posao

U prvoj polovini nedelje novac vam pritiče preko poslova osiguranja ili turizma. Posle 12. decembra, ulaskom Merkura, simbola biznisa, u vaš znak, bilo bi bolje da se klonite nepotrebnih troškova, kao i podizanja kredita. U vreme prve Mesečeve četvrti, 15. decembra, izbegavajte sklapanje dogovora ili potpisivanje ugovora sa strancima.

Ljubav

Aspekti Merkura, planete koja upravlja astrološkim poljem ljubavi, u drugoj polovini perioda, utiču na partnerove promene raspoloženja. Iako oslabljena, pozicija Marsa u Ribama, planete erotike u znaku obmana i zanosa, čini vas rado viđenim u društvu suprotnog pola, ako ste muškarac.

Zdravlje

Izbacite slatkiše iz ishrane.

Jarac

Posao

Harmoničan aspekt između vaših vladalaca Saturna i retrogradnog Urana, planeta tradicije i novih tehnologija, u prvoj polovini perioda, nagoveštava brojne poslovne šanse. U vreme prve Mesečeve četvrti, 15. decembra, trebalo bi da se klonite nepotrebnih troškova kao i rizičnih finansijskih transakcija. Poslušajte savet Vage.

Ljubav

U prvoj polovini nedelje može da vam se udvara neko koga najverovatnije već poznajete preko poslovnih kontakata. Posle 12. decembra slabi uticaj Merkura koji ulazi u vaše 12. astrološko polje, pa preko interneta ili društvene mreže možete da upoznate vrlo atraktivnu osobu, ukoliko ste muškarac.

Zdravlje

Promenite način ishrane.

Vodolija

Posao

Jedan od vladalaca vašeg znaka, Saturn, simbol ambicije i discipline, u 12. astrološkoj kući u kojoj se nalazi i Pluton, može da vam osigura tajni izvor prihoda na duži period. Ipak, u vreme prve Mesečeve četvrti, 15. decembra, bilo bi pametnije da odložite potpisivanje ugovora i dogovore o novim poslovima sa strancima iz prekookeanskih zemalja.

Ljubav

Posle 12. decembra, kada Merkur ulazi u znak Strelca, možete se naći na meti udvaranja osobe koja će vam poslati zahtev za prijateljstvo preko neke društvene mreže. Zbog naglašenog znaka Strelca, u drugoj polovini nedelje, vašu pažnju može da privuče lekar ili umetnik, ukoliko ste dama.

Zdravlje

Glavobolja.

Ribe

Posao

U vreme prve Mesečeve četvrti u vašem znaku, 15. decembra, umetnicima i sportistima rođenim u trećoj dekadi može se ukazati sjajna šansa koju ne bi trebalo da propuste. Retrogradni Uran na poslednjim stepenima Ovna i Saturn u astrološkoj kući karijere, u kojoj se već nalazi Pluton, simbol moći i novca, donosi vam podršku osoba na položaju.

Ljubav

U prvoj polovini nedelje, na kraćem putu, seminaru ili predavanju, teško ćete odoleti šarmu osobe rođene u nekom zemljanom znaku. Oslabljena pozicija Venere, simbola ljubavi, koja prelazi preko devete kuće, može da vam donese poziv za izlazak ili susret sa osobom koja zbog posla često putuje.

Zdravlje

Nesanica.

Izvor: novosti.rs