Lav je jedan od najsloženijih i najzahtevnijih znakova zodijaka, posebno kada je reč o međuljudskim odnosima. Želite li znati kako se nositi s njima bez frustracija i napetosti? Imamo odgovor! U ovom članku delimo 9 saveta kao upozorenja o njihovom intenzivnom ponašanju i emocijama.

# Lav može biti vrlo konkurentan

Lavovi stoje na zemlji i bore se! Oni zapravo ne žele biti povređeni u društvenim sukobima, oni su razdraženi od ljudi s različitim mišljenjem i žele se dokazati dostojnim ispred svih.

# Mogu biti prilično nemilosrdni

Ponekad znaju promeniti način na koji misle i deluju, ispadaju u emocijama i besu, čak postaju agresivni. Oni imaju vrelu krv i jako su strastveni, pa kad žele nešto, nije im teško da budu nemilosrdni da to dobiju.

# Lav ne odustaje, nikada

Njihova doslednost jednostavno nadahnjuje. Oni su borci, kao što smo rekli, ali nisu baš impulzivni kao što se čine – oni koriste inteligenciju i racionalnost, boritće se do poslednjeg trenutka i nikada neće odustati.

# Lavovi su vođe

Lav se smatra prirodnim vođom. Imaju velike osobine za upravljanje grupom i imaju dominantnu energiju koja je korisna za vodeće mesto u društvenim krugovima.

Na sledećoj strani pročitajte šta još morate da znate o Lavu...