Svake godine jedanput bude mlad Mesec u Strelcu i on nam daje maštu, optimizam, putovanje, inostranstvo, strance, bogastvo itd. Mlad Mesec će biti u kvadratu sa Neptunom i Marsom iz Riba pa nam može dati razne opasnosti, nasilnost, opijate, uznemirenosti, preterivanja, bes, zdravstvene probleme, promene u karijeri i još mnoga dešavanja što zavisi od vašeg ličnog horoskopa i polja gde padaju aspekti.

Mesec u Strelcu je mnogo pravičan, plemenit, human, strastven, tolerantan i naklonjen osobama koje su ponižene i bedne pa bi sada najbolje bilo pomoći osobama kojima je zaista pomoć potrebna. Dobro je pokrenuti neku humanu akciju, putovati, družiti se, odlaziti na duhovna predavanja, učiti strane jezike i uopšte učenje pokrenuti. Sada su izražene mašta, intuicija, vizije, umetnost, politika, filozofija, religija i još mnoge simbolike vezane za znak Strelaca, piše astrolog Željka Knežević.

Šta mogu očekivati pojedinačni znaci horoskopa?

Ovan

Dragi Ovnovi, vi imate mlad Mesec u devetom polju što vam može doneti neki novi početak sticanja uvida za nešto što vam je značajno u životu. Kako je vaš vladar Mars u Ribama, onda treba da se čuvate nekih nevidljivih neprijatelja, nesreća, lomova, magle, zbrke, iluzije i najviše neke impulsivnosti.

Bik

Dragi Bikovi, vama se mlad Mesec dešava u vašem osmom polju što vam može dati neke transakcije novca, a moguće su i obnove neke saradnje od ranije . Kako je vaša Venera u sedmom polju partnera onda vi možete pokrenuti harmoniju sa partnerom ili upoznati partnera u ljubavi.

Blizanci

Dragi Blizanci, vama mlad Mesec pada u vaše sedmo polje partnera, kako u ljubavi, tako i poslovnih pa se na tom polju mogu dešavati emocije i neki novi počeci. Sada će biti test kako se odnosite sa drugim ljudima pa povedite računa šta pričate i kako se postavljate u partnerskim odnosima.

Rak

Dragi Rakovi, vama se dešava mlad Mesec u vašem šestom polju posla i svakodnevnice pa na taj životni aspekt obratite pažnju i kako prihvatate vašu ulogu u služenju, koja je vaša sposobnost tj. talenat za potrebe zajednice. Emocije su jako naglašene dok imate podršku dosta planeta.

Lav

Dragi Lavovi, vama se dešava mlad Mesec u vašoj petoj kući dece, ljubavi, kreativnosti ,zabave pa možete imati lepe emocije, sposobnost razmišljanja o nekom kreativnom zanimanju. Pojedini Lavovi baš sada mogu postati roditelji. Postoji mogućnost otvaranja neke poslovne mogućnosti sa strancima pa bi to trebalo iskoristiti.

Devica

Drage Device, vama se dešava mlad Mesec u vašem četvrtom polju, vaše kuće jednog roditelja. Kako je vaš Merkur krenuo direktno, onda se neka komunikacija može dešavati sa naglašenim emocijama koje mogu biti i pozitivne i negativne pa na tom polju obratite pažnju. Sada dobijate pravac koji vam je instinkt pokazao i vodi vas tim putem.

Na sledećoj strani pročitajte za Vagu, Škorpiju, Strelca, Jarca, Vodoliju i Ribe...