Ovan

Vaš fokus će biti na karijeri tokom ovog meseca. Svesni ste ličnih i socijalnih odgovornosti i preduzećete nešto kako biste ih ispunili. Koncentrišete se na planove za svoju budućnosti i planiranje strategije kako ćete ih ispuniti. Vreme je da postanete agresivniji kako biste preduzeli neophodne radnje i dostigli željeno. Nema potrebe da zavisite od drugih i uslova. Ovo je mesec za pozitivnu promenu. Planete su vam naklonjene i pružiće vam potrebnu snagu kako biste lako dostigli svoje ciljeve. Očekuje vas puno akcije i uspeha. Fokus će vam biti usmeren na karijeru, duhovnost, unapređenje znanja, putovanja, ljubav, veze i društvene događaje. Na polju posla će vam biti burno, imaćete više obaveza zbog svojih upravljačkih mogućnosti. Ovo će vam otvoriti mogućnost za napredak. Imaćete podršku članova porodice kako biste povećali zaradu, rad u javnom sektoru će biti posebno profitabilan. Finansijska situacija će vam se poboljčati ako se odreknete nepotrebnih troškova. Očekujte poboljšanja.

Život sa voljenom osobom će biti harmoničan. Oni koji nisu u vezi imaće šansu za ljubav, ali neka se paze trudnoće. Ljubav ih očekuje na poslu ili društvenim dešavanjima.

Bićete dosta iscrpljeni tokom meseca zbog posla, pobrinite se da se dovoljno odmorite i opustite.

Bik

Briga za karijeru i ambicije imaće prevlast nad porodicom i emocijalnom sigurnošću tokom ovog meseca. Kako biste ostvarili planirano potrebna vam je naklonost okoline, pa ćete morati da budete fleksibilni kako biste se prilagodili ljudima i situacijama. Glave tačke interesovanja će vam biti karijara i njen razvoj, finansijska situacija, putovanja i ljubavni život. Na polju posla očekujte poboljšanje pozicije i prihoda. Ali, budite spremni i za više obaveza. Tokom decembra dosta ćete brinuti o finansijama, koje će biti dobre. Preispitajte stare planove za zaradu i napravite nove.

Vaš partner će biti umešan u vašu finsnsijsku situaciju i potrudiće se da je poboljša. Pomoći će vam kada vam bude bilo potrebno.

Dobra veza sa porodicom i partnerom poboljšaće vam zdravlje. Molitva ili meditacija će imati pozitivan efekat na vas.

Blizanci

Razvoj karijere biće vam u fokusu tokom ovog meseca. Postavite ciljeve za budućnost i fokusirajte se na njih. Briga za druge biće vam važnija i imaćete uspaha u pomaganju drugima. Imaćete dosta energije koja će vam doneti bolje rezultate. Ovog meseca posvetićete se ljubavi i društvenom životu, zabavi, kreativnosti i duhovnosti i putovanjima. Na poslu će vam dobro ići, oni koji traže posao imaće dobre prilike posle 22. decembra. Zarada će vam biti dobra tokom prve i poslednje nedelje decembra, nije dobro vreme za ulaganje.

Mnogo ćete se truditi kako biste usrećili voljene. Želite da budete idealan partner. Razmišljaćete o trudnoći. Samci će biti u mogućnosti da uđu u novu vezu.

Dobri odnosi sa bližnjima biće neophodni kako biste održali dobro zdravlje. Zdravlje će biti ugroženo tokom retrogradnog merkira i to će zahtevati više odmora i pauza.

Rak

Jurnjava za karijerom i ambicijama za budućnost imaće prednost nad ljubavnim životom i porodicom. Ne smete da zanemarite porodic tokom retrogradnog Merkura. Socijalne veštine biće vam važne i želećete da pomognete drugima. Briga za druge dominiraće u odmosu na brigu za sebe. Pažnja će vam biti usmerena na razvoj karijere, zdravlja, fizičke i ljubavne odnose. Susretaćete se sa izazovima na poslu do 22. decembra. Ne treba da odsustvujete sa posla do tada. Oni koju su u potrati za poslom putem internta ili društvenog povezivanja imaće uspeha. Imate odličnu intuiciju kada su finansije u pitanju što će uticati na vaše planove za budućnost. Zarada će dolaziti samo od posla do 22, a onda ćete imati dodatne prihode.

Oni koji trenutno nisu u vezi mogu da očekuju romantičan susret. Romantiku takođe mogu da očekuju ljudi u braku. Mogući su konflikti sa partnerom pa ćete morati da pristanete na neke kompromise kako biste zadržali mir.

Na sledećoj strani pročitajte za Lava, Devicu, Vagu, Škorpiju, Strelca, Jarca, Vodoliju i Ribe...