Uglavnom su to nezadovoljni komšija koji se non-stop žali na nešto, ljudi koji će se u avionu pomeriti što dalje od vas i vašeg deteta pod sumnjom da će ono plakati i uznemiravati druge, pa čak i oni koji će vas namerno vratiti na kraj reda iako imate samo jedno pitanje da postavite osobi koja radi za npr. šalterom. Ovakve ljude ćemo nažalost sretati i upoznavati mnogo puta u životu, a kao takve ih možemo prepoznati i prema horoskopskom znaku.

Neko postaje takav zbog činjenice da je vrlo osetljiv, pa zbog mišljenja da ga neko neće dirati počinje “da mrzi sve oko sebe”, neko zbog okruženja koje večito želi da smanji uspehe te osobe ili jer misli da ga svi iskorišćavaju. To se dešava velikom broju ljudi. Dobro znate da nam horoskop može pomoći da otkrijemo nečiji način razmišljanja, ali i karakter i pre nego što progovore sa nama. Tako je i u ovom slučaju.

Postoje znakovi koji jednostavno ne vole određene grupe ljudi, a da li ste i vi među njima – saznajte u nastavku...

Bik

Bikovi ne vole osobe koje su previše samouverene i prepune sebe. Pouzdanje i samoljublje je u redu dok se ne počne sa isticanjem stvari koje su “bolje” od Bika. Izgrađivanje sebe na činjenici da ćete pokoriti Bika je za njih užasno i iako vam ništa neće reći – unutar sebe će vas mrzeti.

Rak

Kada se ne osećaju voljeno – Rakovi mrze sve. Ako su mu povređena osećanja ili ako ljude ne zanima kroz šta prolaze, naljutiće se. Oni nisu znak koji lako prelazi preko stvari, pa ako ih naljutite, teško će im biti da to procesiraju. Ukoliko misle da ste bili loši prema njima, neće vam lako preći preko toga.

Devica

Devica potajno ne podnosi ljude koji se ne ponašaju onako kako bi ona želela: kada nisu ozbiljni ili raspoloženi za zabavu kad i ona, mogu postati vrlo ljute i neraspoložene. Takođe isto važi za vraćanje stvari na mesto. Kada vide tuđe neznanje i manjak poštovanja, dođe im da se distanciraju od svega i svakoga.

Na sledećoj strani pročitajte koji znaci su još u pitanju...