Lav

Ako ste u vezi:

Ulazak Jupitera u znak Strelca 8. novembra doneće više zabave u vaš odnos sa voljenom osobom. Počećete češće da izlazite na kulturne manifestacije i posećujete pozorišne predstave, uživaćete u zajedničkim interesovanjima. Uključićete u vaše zajedničko vreme i poneki vikend izlet. Sve to će doprineti da vaša veza procveta, a probudiće se i strasti. Treća dekada novembra započeće da prolaznim nesuglasicama koje će biti povezane sa zajedničkim finansijama ali to neće uspeti da vam pokvari sklad u odnosima jer ćete uspeti da se dogovorite nakon detaljnog razgovora. Kraje meseca vam donosi stabilnost i zajedničku idilu uz više intimnih trenutaka koje će vam omogućiti da pojačate bliskost.

Ako ste slobodni:

Početkom novembra osećaćete pojačanu potrebu da se zabavljate i ulazite u avanture. Izgubili ste strpljenje da očekujete ozbiljnu vezu sa osobom koja će ispuniti sva vaša očekivanja. Kako se takva osoba duže vreme ne pojavljuje, neće vam smetati da ulazite u avanture i sa nekim ko nije slobodan. Tajna veza neće biti ono što će vam na prvom mestu privlačiti ali je moguća. Osoba koja je tip avaturiste počeće da izlazi sa vama i ubrzo ćete ući u initimne odnose. Bićete zadovoljni. Nešto stariji Lavovi dobiće šansu od osobe u koju su potajno zaljubljeni duži niz godina da pokušaju da budu bliži. Nemojte da žurite, trebaće vam vreme da se prilagodite. Istaknite svoje kvalitete i budite dosledni i velikodušni.

Devica

Ako ste u vezi:

Više vremena ćete posvetiti porodici. Pobrinućete se da vaš dom bude udobniji tako što ćete investirati u uređenje, što će obradovati vašeg partnera. Bićete optimistički raspoloženi i pružaćete podršku voljenoj osobi tamo gde se to bude pokazalo potrebnim. Vaš partner će vam biti zahvalan. Provodićete skladne intimne trenutke udvoje u slobodno vreme. U drugoj polovini novembra Mars će ući u vaše polje ljubavi i partnerstva odakle će praviti kvadrat sa Jupiterom koji vlada vašim poljem ljubavi. To će dovesti do napetosti i konfliktnih situacija jer ćete biti skloni da namećete svoju volju i ne obraćate pažnju na stvarne potrebe voljene osobe. Krajem meseca ćete uspeti da se uskladite i poboljšate komunikaciju.

Ako ste slobodni:

Mada ste po prirodi pasivniji kada je potrebno započeti dijalog ili prići nekome ko vam se dopada, ovog meseca ćete umeti da se postavite u prvi plan i preuzmete inicijativu. Vašu analitičnost će zameniti pojačani entuzijazam, vedar duh i sposobnost da svoje dobro raspoloženje prenesete na druge ljude. To će vam omogućiti da privučete sebi osobu sa kojom ćete nalaziti dosta zajedničkog i koja će odgovarati vašim potrebama u ljubavi. Do kraja novembra započećete novu vezu. Nešto starije Device imaće više od jednog izbora i biće raspoložene da pokušaju nešto novo, neku avanturu. U početku će vam biti zanimljivo ali ćete shvatiti da vam nedostaje bivša ljubav. Odlućićete krajem meseca da pružite još jednu šansu.

Vaga

Ako ste u vezi:

Uran će se 6. novembra retrogradno vratiti u znak Ovna i vaše polje ljubavi i partnerstva, što će uneti napetosti u vaše odnose sa voljenom osobom. Bićete u situaciji da morate da rešavate nešto što ste smatrali da ste rešili i da vam se neće ponavljati u vezi. Ovog puta ćete trebati malo više da se potrudite ali ćete uspeti da uklonite smetnje i bićete zadovoljni. Druga polovina novembra donosi vam prolazne nesuglasice jer ćete želeti više zabave ali će se vaše potrebe za vrstom zabave razlikovati od potreba vašeg partnera. Sekstil Marsa sa Saturnom 27. novembra doneće vam stabilnost u vezi i više ćete vremena provoditi zajedno, a porodični odnosi će se poboljšati. Ispunićete jednu želju voljenoj osobi.

Ako ste slobodni:

Mesec novembar donosi vam izuzetno povoljnu mogućnost da uđete u strastvenu i skladnu emotivnu vezu. Venera će praviti trigon sa Marsom koji vlada vašim poljem ljubavi i doneće u vaš život osobu sa kojom ćete pronaći dosta zajedničkog i koja će vas snažno privući. Vrlo brzo ćete ući u intimne odnose i strasti će postati prejake što će dovesti do nestabilnosti i napetosti. Do kraja meseca ćete uspeti da se stabilizujete i započećete skladnu i stabilnu vezu. Starije Vage će pokušati da nastave gde su stale sa osobom sa kojom su prekinule vezu u prethodnom periodu. Biće vam potrebna odlučnost kako se ne bi ponovile situacije koje su prouzrokovale prekid. Važno je da poboljšate komunikaciju.

Škorpija

Ako ste u vezi:

Uran će početkom novembra da se vrati retrogradno u znak Ovna i izaći će iz vašeg polja ljubavi i partnerstva. To će vam doneti mirniji period ali će svakako biti važno da i dalje rešavate ono što potencijalno može da ometa vaš odnos sa partnerom. Trigon Venere sa Marsom pojačaće vašu vezanost jedno za drugo i probudiće uspavane strasti. Druga polovina novembra pokrenuće vas da nadoknadite propuštene zajedničke trenutke zahvaljujući prelasku Venere u direktan hod. Počećete da više vremena provodite sa voljenom osobom. Izlazićete češće na pozorišne predstave, u bioskop, na izložbe, koncerte i na mesta koja volite. Izaćićete više puta sa voljenm osobom u restoran. Oboje ćete biti srećni.

Ako ste slobodni:

Trigon Sunca sa Neptunom učiniće da se zaljubite početkom novembra. Bićete zaneseni i idealizovaćete osobu u koju se zaljubite ali vam to neće, na sreću, doneti razočaranja. Osoba koja vam se dopada će se potruditi da bude u skladu sa vašim očekivanjima. Između vas dvoje će vrlo brzo proraditi strasti i ući ćete u intimne odnose i u emotivnu vezu. Otkrićete kako imate mnogo zajedničkih interesovanja i počećete da istinski uživate jedno u drugom. Stariji Škorpioni će biti raspoloženi za avanture i već početkom meseca će upoznati osobu koja će ući sa njima u neobaveznu i slobodnu vezu. Ubrzo će doći do neočekivane emotivne bliskosti i do kraja meseca bićete u vezi.

Na sledećoj strani pročitajte za Strelca, Jarca, Vodoliju i Ribe...