Vaga

Bićete zaokupljeni jednim članom svoje porodice, pa će partner nakratko ostati u senci. Čim rešite porodične dileme, potrudićete se da nadoknadite ono što ste propustili sa voljenom osobom.

Škorpija

Osećanja će vas obuzimati poput plime. Bićete skloni da se predate ljubavi bez ikakvih granica, a emocije će biti uzvraćene. Istovremeno ćete morati da se pozabavite sa svojom porodicom, a to će vas podstaći da bolje sagledate svoju vezu.

Strelac

Sanjaćete o nečemu čega nema, ali će vas to izvlačiti iz ljubavne melanholije u kojoj se nalazite. Mnogi će upravo maštom nadoknaditi ono što u njihovim privatnim odnosima trenutno nedostaje.

Jarac

Uz pomoć prijatelja lako ćete prebroditi sve sumnje ili dileme. Takav odnos doneće i bliskost sa jednom osobom suprotnog pola za koju ste mislili da vam je samo prijatelj(ica). Moguće je da će se iznenada pojaviti romantične varnice.

Vodolija

Neki će shvatiti da su sasvim srećni i da im ne treba ništa više. U tome će im pomoći njihovi prijatelji. Oni koji su u dužim vezama potrudiće se da povežu partnera i svoje društvo što je više moguće.

Ribe

Zanimljivi susreti, prijatni razgovori uz nešto samokontrole, humora i dobre vibracije – sve to možete doživeti u ovom periodu. Očekujte i neke neprijatne situacije, ali sve ćete stoički podneti i okrenuti na šalu.

Prilagođeno sa: Ehoroskop