Ljubavni horoskop ortkriva ko će prijateljstvo pretvoriti u iskrenu ljubav, koga čekaju prepreke na putu ka romantičnoj sreći i ko će ponovo početi iskreno da voli!

Ovan

Mnogi će obnoviti tajno poznanstvo ili će biti u iskušenju da uspostave nešto slično. Pazite dokle idete. Iako ste poverovali da ste na pragu konačnog rešenja problema koji ugrožava vaš odnos sa partnerom, vreme će pokazati da na tom odnosu treba još da poradite.

Bik

Vaš ljubavni život razvijaće se dobro uz uslov da ne prebacujete partneru neke stvari iz prošlosti i ne unosite tenziju u vaš odnos. Bez obzira na sve male prepreke, i dalje ćete biti puni vere i optimizma, pa tako i u svoju ljubav. Druga strana će vas dobro prihvatiti.

Blizanci

Vi ćete sve više biti skloni popuštanju, kako prema nečijim udvaranjima, tako i u svemu ostalom. Partner bi mogao da vam prigovori zbog flerta. Odredite pravac i cilj u kojem želite da se razvija vaša veza.

Kako će retrogradna Venera do 2. decembra 2018. uticati na vaš znak  

Rak

Većinu slobodnog vremena radije provodite sa prijateljem nego sa partnerom. Zbog toga bi partner mogao početi da vam prigovara. Pokušajte da pronađite neki kompromis. Razmislite, šta vam to ne odgovara kod partnera pa izbegavate njegovo društvo? Ne gurajte probleme pod tepih.

Lav

Ako očekujte da vam se simpatija uskoro javi, verovatno ćete to i dočekati. Jedan poziv iskreno će vas razveseliti i napokon ćete se osloboditi napornog iščekivanja. Osim dobre zabave, moguće je i da se ozbiljnije zagledate u još jednu osobu. Ako ste u vezi, postaćete vrlo bliski sa partnerom.

Devica

Imaćete snažan osećaj sigurnosti i poverenja u voljenu osobu. Činiće vam se da ovaj put magija može potrajati. Takođe, partneru lako možete objasniti šta vas muči i kako da zajednički pronađete rešenje za problem. Tako ćete još više poboljšati odnos.

Na sledećoj strani pročitajte za Vagu, Škorpiju, Strelca, Jarca, Vodoliju i Ribe...