Ako se stalno razočaravate u ljubav i završavate slomljenog srca, zvezde bi možda mogle da vam otkriju pravi uzrok. Zato nam reci svoj horoskopski znak, a mi ćemo u nastavku sve razjasniti. 

Ovan: tražite pogrešnog muškarca 

Nažalost, vaša intuicija nije vam baš najjača strana. Uvek vas privuče pogrešni tip muškarca i na kraju krivite lošu sudbinu, umesto svoj izbor. Naš savet: Izađite na dejt s tipom koji uopšte nije vaš tip!

Bik: živite u prošlosti

Teško vam je da napustite stara razočarenja. Zbog toga ne možete da se normalno upustite u nešto novo. Nemojte imati predrasude i pokušajte da ljubav doživite kao nešto pozitivno. 

Blizanci: brzate stvari

Često se zaljubite u tipa s kojim ste tek prvi put izašle na dejt i naravno da se brzo razočlarate jer mu niste dale šansu da vam pokaže da je pogrešni i da treba nastaviti dalje.  Jedina prednost kods: ljubavni jadi vam ne traju dugo. 

Rak: ne možete da se otvorite

Teško se otvarate, a kad se otvorite ne date dotičnoj osobi da živi i misli svojom glavom. Nevojte se da vas razočara pogrešna osoba. Opustite se. 

Lav: previše ste egoistični 

Malo egoizma je zdravo, ali u vezi može uzrokovati velike probleme. Često niste spremne da se žrtvujete za vezu i uvažite  svog partnera. 

Devica: premalo komunicirate 

Ne razgovarate rado o svojim problemima te ih najradije same rešava. Zbog toga se vaš partner oseća često zanemareno i ne može da pročita vaše emocije. U najgorem slučaju to vodi do raskida veze. 

Nastavak na sledećoj strani...