Vaga

Vage su jedan od horoskopskih znakova koje se najteže zaljubljuju. Nije im lako da odluče ko je idealna osoba za njih, ni šta tačno traže u ljubavi. Treba im puno vremena za odluku i vrlo su teške kao partneri u ljubavi.

Škorpija

Zaljubljuju se iznenada, apsolutno neočekivano i nije mu jasno šta se događa jer se zaljubljenost u njemu širi poput eksplozije – snažno i intenzivno. S druge strane, kada vam jednom otkrije svoje osećaje i pruže mogućnost da ih zavolite, nemojte ih povrediti jer je osveta glavni motiv za kojim se vode kada se razočaraju u ljubavi.

Strelac

Zaljubljuje se vrlo brzo, ali se istovremeno brzo i ohladi od te osobe. Naizgled idealni partner za njega vrlo brzo mu može dosaditi, naričito ako u nečemu pogreši ili mu se ne svidi neki njegov potez. Voli male znakove pažnje i neograničavanje ličnog prostora i slobode.

Jarac

Znak koji se zaljubljuje vrlo teško. U ljubavnom odnosu voli da sve ide polako, korak po korak.

Vodolija

Voli uzbudljive avanture i privući će ga zanimljive, inteligentne i neobične osobe koje ga neće ni u čemu ograničavati. Zbog takvih želja se ne može brzo zaljubiti jer previše proučava osobe koje bi mu mogli biti potencijalni ljubavni partneri. Teško mu je ostati u dužoj vezi i pokloniti svoje vreme rutini i istoj osobi.

Ribe

Zaljubljive su prirode. Njihova ličnost je vrlo specifična, one su nežne i romantične. Ljubav im je potrebna u velikim količinama i vrlo ih je lako povrediti, stoga treba biti oprezan i nikako se ne igrati s njihovim osećanjima.

Izvor: b92.rs